Bulvár

„Ez egy lélektani határ” – ennyit költ ruhákra Erős Antónia

rtl.hurtl.hu

2024. február 12. 18:49

Erős Antónia, az RTL Híradó műsorvezetője elárulta: nem vesz százezres nagyságrendben ruhákat.

„Nem veszek százezres nagyságrendben ruhát. Ez egy lélektani határ. Volt egy ruha, ami nagyon tetszett, az eredeti ára 150 ezer forint körül volt, és az outletben levitték az árát a harmadára. Ott azt mondtam, hogy egy tervezői ruháért kiadok ötvenezer forintot, de egy átlagos pulóverért, amelyet megvehetek bármelyik fast fashion boltban, nem adnék ennyit” – árulta el Erős Antónia, az RTL Híradó műsorvezetője a Ruhastory című műsorban.


A híradós azt is elárulta, hogy hasonló szellemben próbálja nevelni 14 éves gyerekeit is, noha ez szerinte nem mindig egyszerű. Mondogatja a lányának, hogy nem kéne felhalmozni ruhákat, mert amikor kiürítik a szekrényt, a fél ruhatár kimegy, köztük olyan, amit soha nem hordott. Azt is elmesélte, hogy a koronavírus-járvány idején szánta el magát egy fontos lépésre – írja a Blikk.

Elképesztően sokat költöttünk ruhákra, és volt egy pont, amikor azt mondtam, elég ebből, és egy éven keresztül nem vettem magamnak semmit, és nem történt semmi baj

– mondta Erős Antónia.

Hozzátette, így sokat tudott spórolni. „Attól sikítófrászt kapok, ha valaki egy darab pólót megrendel Amerikából. Még akkor is, ha kifizeti az árát” – fejtette ki véleményét.

Az RTL Híradó 32. percében még semmi nem látszódott Erős Antónia ruháján, a 36. percben viszont már egy folt éktelenkedett ott. Mi történt a stúdióban? Erős Antónia elmesélte.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#RTL Híradó#erős antónia#műsorvezető#ruhák#öltözködés#vásárlás#fast fashion#divat#pénz#pénzköltés#shoppingolás#költekezés

Címlapról ajánljuk