Bulvár

Kanye West eltiltotta feleségét a közösségi médiától, miközben ő maga posztol róla kihívó képeket

rtl.hurtl.hu

2024. január 29. 15:24

Barátai szerint a rapper el akarja szigetelni párját, Bianca Censorit a valóságtól. Ismerősei szerint a nő nagy bajban lehet Kanye mellett.

Kanye West „a saját védelmében” eltiltotta a közösségi média használatától Bianca Censori nevű feleségét – írja a Page Six.

A cikk szerint a rapper arra hivatkozik, hogy a negatív kommentektől akarja távol tartani párját, de a Daily Mail forrásai szerint valójában még jobban el akarja őt szigetelni a valóságtól. Az egyik forrás szerint Bianca aktívan használta a közösségi médiát, amíg hozzá nem ment Kanyéhoz, aki meggyőzte arról, hogy „mivel most már sztár, titokzatosnak kell lennie”, ám akik ismerik a nőt, azok szerint a rapper ezzel is kontrollálni akarja.

Ám Kanye a saját közösségi oldalán felháborítóan kihívó fotókat közöl feleségéről. A nő barátai szerint Bianca azt viseli, amit Kanye akar, és nincs igazán más választása. Bianca Censori Kanye West divatmárkájának tervezőjéből vált a rapper feleségévé, az utóbbi azonban „sajnos nem fizetett tisztség”, és a nőt „csapdába ejtették” – vélik a Daily Mail informátorai, akik aggódnak Biancáért.

Korábban a Daily Mailnek arról beszéltek a Bianca Censorihoz közel álló személyek, hogy a nő árnyéka önmagának. Míg korábban senki nem tudta befogni a száját, most a barátai hiába próbálják megmenteni, a rapper blokádot vont köré – állították.

Nyitókép: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images

#Bulvár#kanye west#bianca censori#közösségi média

Címlapról ajánljuk