Bulvár

Básti Juli fia egy 15 évvel idősebb színésznőt szeret

rtl.hurtl.hu

2024. január 23. 6:40

Mindketten a Centrál Színházban dolgoznak.

Új szerelem bimbózik a Centrál Színházban a Blikk információja szerint: Martinovics Dorina, a Pepe és a Társas játék sorozatok főszereplője, valamint Puskás Samu, a színház fordítója és rendezője – Puskás Tamás és Básti Juli fia – lett egy pár.

Puskás Samu elmondta: bár megerősíthetik, hogy egy párt alkotnak, nem kívánnak több részletet elárulni. Azonban színházi forrásokból kiderült, hogy a két művész már több mint egy éve együtt van, és kapcsolatukat a közös munkának köszönhetik.

A Prima Facie című monodrámát, amelyet Dorina adott elő, Puskás Samu rendezte tavaly tavasszal a Centrál Színházban. A két művész már a próbák idején összejött, de a közös munka során tovább erősödött a kapcsolatuk. Dorina 15 évvel idősebb Samunál, a környezetüket és pláne őket ez nem zavarja, boldogan élnek együtt.

A bulvárlap szerint Dorina jó kapcsolatot ápolt Básti Juli színésznővel már korábban is. A két színésznő már dolgozott együtt a Nemzeti Színházban, a Társas játékban pedig éppen Básti alakította Martinovics karakterének édesanyját, egy kiállhatatlan, idősödő színésznőt. A családjaik és barátaik is nagy szeretettel fogadták, hogy a fiatalok összejöttek.

Puskás Samu korábban arról beszélt a Reggeliben, hogy Los Angelesben bontogatta a szárnyait színészként:


Hozzászólna?

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#básti juli#lánya#martinovics dorina#Puskás Samu

Címlapról ajánljuk