Bulvár

Az agyontetovált férfi meglépné a legdurvább testmódosítást: amputáltatná a lábát

rtl.hurtl.hu

2024. január 20. 18:05

Természetesen az esztétika és az önkifejezés érdekében.

Tetőtől talpig tetoválások borítják a birminghami Matthew Whelan testét, a férfi mégis úgy gondolja, hogy emelne a téten: 

azt szeretné, ha egy sebész eltávolítaná lábát, 

írja a Mirror. Mi az oka erre? Saját szavaival élve az, hogy „nem tud nem gondolni” arra, milyen lenne az élet láb nélkül.

Whelan testén többezer tetoválás található, és korábban már a mellbimbóit is eltávolíttatta. A 43 éves férfi eredeti terve az volt, hogy csak az egyik lábujját vágatja le, aztán úgy határozott, hogy nem aprózza el. Az Instagramon kért tanácsot követőitől, hogy ajánljanak neki olyan orvost, aki bevállalná az elektív beavatkozást.

Úgy véli: „ha nem kétkednél valakiben, aki azt mondja, hogy nem abba a testbe született, amire szüksége van, és nemet szeretne változtatni, akkor ne kételkedj abban sem, aki így szeretne változtatni a saját testén.”

Hozzátette: a láb levágása nem olyan dolog, ami csak „futó gondolatként” ötlött fel benne, hanem sokáig érlelődött benne a döntés. „Ez a te tested, és ha szeretnél vele megtenni valamit, akkor senkinek sincs joga ahhoz, hogy nemet mondjon” – vallja.

A Reggeliben korábban Hevesi Kriszta szexuálpszichológus és Dr. Tizedes György plasztikai sebész beszélt az extrém testmódosítások hátteréről:


Nyitókép:  Instagram / king_b0dy_art

#Bulvár#tetoválás#amputáció#láb#módosítás#tetkó#sebész#testmódosítás

Címlapról ajánljuk