Bulvár

Egyszerre öt nőt ejtett teherbe a rapper, közös babaváró bulit tartottak

rtl.hurtl.hu

2024. január 20. 14:27

A 12 gyerekes Nick Cannon tanácsa a rappernek: pihend ki magad, szükséged lesz rá.

Feltartotta kezeit Zeddy Will rapper, aki egyszerre öt nőt ejtett teherbe, és úgy döntött, hogy összevont babaváró bulit tart mind az öt anyuka számára. Ezzel elég nagy figyelmet kapott: története eljutott Nick Cannon rapperhez is, aki igazi feketeöves abban, hogy folyamatosan gyerekeket nemzzen: ő eddig 12 gyereket hozott össze hat különböző nővel.

Cannon a TMZ szerint tanácsot is adott Willnek, akire szavai szerint elég nehéz időszak vár. Azt üzente neki: „Aludj jó sokat, pihend ki magad, és menj el terápiára, amilyen gyorsan csak tudsz.” Korábban Will menedzsre Cannont hozta példának arra, hogy mennyire működőképesek tudnak lenni a poliamor kapcsolatok.

Will babaváró bulijáról az egyik kismama posztolt a TikTokon. A videón megmutat egy képet, amelyen a 22 éves rapper együtt látható mind az öt állapotos nővel. Ezt a felvételt alább lehet megnézni:


Nick Cannon gyermeknemzési szokásai annyira hírhedtek, hogy az évek alatt számtalan mém készült a rapperről és sarjairól. Rossz nyelvek szerint Cannon többet költ gyerektartásra, mint bármi másra, illetve egész egyszerűen nem érti, hogy kell óvszert használni.

Nyitókép: Frazer Harrison / KCA2018 / Getty Images for Nickelodeon / TikTok

#Bulvár#Nick Cannon#babaváró#buli#rapper#terhes#óvszer#gyerek#tanács

Címlapról ajánljuk