Bulvár

Cicciolina a cicázásról: Már kislányként is rajongtam értük

rtl.hurtl.hu

2024. január 18. 7:27

Staller Ilona életében már nincsenek férfiak.

„Már kislányként is rajongtam értük, de abban a pesti lakótelepi lakásban, ahol nevelkedtem, túl sokan éltünk együtt. A szüleim nem engedték, hogy macskám legyen. Húszéves lehettem, amikor végre lett saját kedvencem, rögtön három is, és én nagyon boldog voltam. Szeretgettem, ölelgettem őket, együtt aludtunk, együtt ettünk. Akkor és most is hasonlítottak rám a cicáim, mintha felvették volna a karakteremet” – idézi Cicciolina Story magazinnak adott interjúját a Blikk.

Az Olaszországban is ismert és kedvelt médiaszemélyiség saját bevallása szerint jelenleg huszonegy macskával és egy kutyával osztja meg az otthonát. A lap cikke szerint a Cicciolina római otthonában élő macskák közül mindegyik csincsillaperzsa fajtájú, ennek a fajtának az ára több ezer euróra is rúghat.

„Belső, kétszintes lakásom van hatalmas teraszokkal, van életterük, boldogok velem. Minden cicámnak megvan a neve, karaktere, igazi egyéniségek. Vannak köztük álmodozóak, harciasabbak, maguknak valók. Jól kijönnek egymással, bár a két nagy fiúcicám időnként összekap, ilyenkor seprűvel kell szétválasztanom őket. Szegény bejárónőmnek viszont égnek áll a haja tőlük. Ha több napot távol vagyok, akkor is ő gondozza őket, de kikészítik a macskák. Nem csinálnak nagy kárt, de olykor azért előfordul, hogy a szoba közepére pisilnek. Rajtuk kívül Pablo, az amerikai buldog él még velem” – idézi a Story magazin.

Cicciolina elmondta, hogy már nem foglalkozik férfiakkal, noha rengeteg ajánlatot kap.

Sokan szeretnének velem megismerkedni, ám a legtöbben csak a szex miatt udvarolnak. Én egy intelligens, kedves úrra vágynék, akiben nincs semmi durvaság és gonoszság, mert ebben volt már részem. De most nem keresem a kapcsolatokat. Szingli vagyok

– mondta Cicciolina.

Bár az interjúban nem említette, de főzni is tud, ezt a Reggeliben is megmutatta pár éve:


Nyitókép: Alain Benainous / Gamma-Rapho / Getty Images

 

#Bulvár#cicciolina#macska#férfiak#cica

Címlapról ajánljuk