Bulvár

Tóth Gabi kitálalt, elmondta, mikor jöttek össze Papp Máté Bencével

rtl.hurtl.hu

2024. január 13. 14:09

Elmondta, miért ment tönkre a házassága és hogy milyen folyamat végén találta meg új szerelmét a Fricska táncosának személyében.

„Boldog vagyok, egy olyan társ van mellettem, akivel a hivatásom és a magánéletem is összefonódik. Nagyon szeretem Máté szüleit, ők is csodálatos emberek, akik az első perctől fogva befogadtak, ahogy az én családom is őt” – mondta a Blikknek Tóth Gabi énekesnő Papp Máté Bencével való kapcsolatáról. 

Az énekesnő egyebek mellett arra is kitért, hogy 2023-banrengeteg élménnyel gazdagodott. 
„Ha lehet ilyet mondani, úgy érzem, 2023-ban váltam felnőtté: vettem egy házat, amiért nagyon megdolgoztam, a hitelügyintézése kemény volt, izgultam, hogy meglesz-e” – fogalmazott, majd azt is elmondta, mi  vezetett kapcsolatuk megromlásához Krausz Gábor séffel. Az énekesnő szerint nagyon hirtelen jöttek az események az életükbe, nem volt idejük mélyen megismerni egymást. 

A gyermekünk születésével kezdett kettőnk között kikerekedni az, hogy mások az érdeklődési köreink, más az értékrendünk. Túl gyorsan történt minden, igazából előbb jobban meg kellett volna ismernünk egymást. Mindketten próbáltunk alkalmazkodni a másikhoz, de valljuk be, felnőttként nehéz felülírni azt, amit otthonról hozunk.

Az énekesnő szerint volt férjével évekig küzdöttek házasságukért, amit azonban nem tudtak megmenteni. Megcsalás pedig nem történt, ezt egyértelműen kijelentette. „Mátét évek óta ismerem, jó ideje pedig együtt is dolgozunk. Mi még nem alkottuk egy párt, amikor a lapok már kész tényként kezelték a kapcsolatunkat. A közös munka egyre közelebb hozott minket, az otthoni feszültségek pedig egyre távolabb sodortak a férjemtől. Akkor jöttünk rá, hogy ez igazi szerelem, amikor már kimondtuk, hogy külön folytatjuk. Nem egy férfi miatt döntöttem a válás mellett, hanem magam és a lányom lelki egészsége miatt. A szerelem csak később jött” – fogalmazott Tóth Gabi, aki arra is kitért, hogy a fellépéseken rengeteget beszélgettek új párjával az életről, a világról, a hitről, a népzenéről, a gyökerekről, amik során rádöbbent, milyen jó érzés, ha valakivel így tud beszélgetni. 

Ez egyben mély biztonságérzetet adott és arcon csapás is volt, mert rájöttem, hogy változtatnom kell az életemen, mert rájöttem, milyen magányos voltam. Ez a nyár folyamán következett be. Miután lezártam a kapcsolatomat Gáborral, lassan kibontakozott köztünk a szerelem vele. A kettő között viszont hónapok teltek el, már hetekkel a válásunkról szóló kiírásunk előtt szakítottunk

– tisztázta a helyzetet az énekesnő.

Tóth Gabitól Peller Annáig: nézze meg a lenti videóban, hogy kiknek a válásaival volt még tele a sajtó 2023-ban.


Nyitókép: Kovács Attila / MTI

#Bulvár#tóth gabi#krausz gábor#válás#Tóth Máté Bence

Címlapról ajánljuk