Bulvár

Krausz Gábor: Kilenc évet éltem Londonban, így tudom, hová tud fajulni a nagy multikulti

rtl.hurtl.hu

2024. január 11. 9:05

A kormánypárti Mandinernek adott interjújában a séf Kubatov Gáborról is elismerően nyilatkozott.

Krausz Gábor interjút adott a Mandinernek, amiben kitért arra, hogyan töltötte a karácsonyt, hogy tudja, milyen a „multikulti” és hogy miért hálás Kubatov Gábornak a Ferencváros elnökének.

  • A karácsonyról: „Korábban arról szólt az ünnep, hogy mindenki meg akart felelni mindenkinek, most viszont – a körülmények ellenére is – az eddigi legmeghittebb, legnyugodtabb szentestét éltük meg, közösen a családommal. Gyakorlatilag Hanni lányom is végig velem volt, egy napot töltött az anyukájával. Szóval olyan igazi boldog karácsonyunk volt” – mondta a séf, Tóth Gabi exférje.
  • A gyermekvédelmi törvényről: „óriási bátorság volt a kormány részéről meglépni” a gyermekvédelmi törvényt, de ugyanakkor megjegyezte, hogy szerinte egy könyvtől senki nem lesz homoszexuális. Tóth Gabi exférje hozzátette, hogy azért ő „sem örülne, ha az óvodában öt-hat éves gyerekeknek tartanának olyan foglalkozásokat, mint amilyeneket látunk Nyugaton”.
  • A migrációról: „Kilenc évet éltem Londonban, így tudom, hová tud fajulni a nagy multikulti” – mondta Krausz, aki szerint egy darabig izgalmas a sokszínűség, de azért mindennek van határa, úgy fogalmaz, hogy „más a helyzet, amikor ennyire látványosak és érzékelhetők a kulturális különbözőségek”.
  • Beszélt az izraeli-palesztin konfliktusról is a zsidó származása révén: „Felfoghatatlan, hogy egy terrortámadás után palesztin zászló alatt a terrorizmust támogatva vonulnak fel tömegek az európai nagyvárosokban. Nem tudom, mit tett volna Amerika, ha a 2001. szeptember 11-ei események után Európában hasonló tüntetéseket tartottak volna” – mondta.
  • A Fradiról: „Kubatov Gábor úgy alakította át a klubot, hogy én, aki korábban sírva mentem haza a meccsről, most örömmel jövök, és hithű fradistává váltam” – mondta a séf.

Tóth Gabitól Peller Annáig: nézze meg a lenti videóban, hogy kiknek a válásaival volt még tele a sajtó 2023-ban, erről nemrég a Fókusz csinált hosszú anyagot, amit itt tud megnézni:


Nyitókép: Facebook

#Bulvár#krausz gábor#multikulti#london#kubatov gábor#ferencváros#fradi#interjú

Címlapról ajánljuk