Bulvár

Vadon Jani reagált arra, hogy nélküle szólt a Balázsék

rtl.hurtl.hu

2024. január 8. 10:04

Vadon Jani 15 év után hagyta ott a Balázsék című reggeli rádióműsort, közösségi oldalán mondta el, milyen volt. 

Hétfőn volt az első alkalom, hogy Vadon Jani nélkül tartották a Balázsék című reggeli rádióműsort, ahol Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri arról is beszéltek, hogy kit látnának szívesen a helyén.

Vadon Jani az Instagram-oldalán reagált arra, hogy nem szerepelt a műsorban – vette észre a 24.hu. A műsorvezető instasztoriban osztott meg egy fotót, amin az ágyban ülve nyújtózkodik álmosan. Mindehhez egy röhögő arcú emotikont is mellékelve közölte: „Mindjárt 9, ideje felkelni”.

Decemberben jelentették be, hogy Vadon Jani 15 év után távozik a Rádió 1-en hallható, Balázsék című reggeli műsorból. A műsorvezető úgy fogalmazott, eljött az idő, hogy váltson, és hogy más dolgokkal is foglalkozzon. A Fókusznak részletesen is elmondta, miért váltott:


Vadon Janit az RTL nézői televíziós műsorveztőként ismerhetik, a Celeb vagyok, ments ki innen! több évadában együtt dolgoztak Sebestyén Balázzsal, és szintén együtt vezették a Kalandra fal! című vetélkedőt, újabban pedig a Gyertek át! című műsorban is alkotópároként működnek.

Nyitókép: Fókusz

 

#Bulvár#sebestyén balázs#vadon jani#Balázsék#rákoczi feri

Címlapról ajánljuk