Bulvár

Mikes Annának köszönhető, hogy Krausz Gábor normális kapcsolatot alakított ki Tóth Gabival

rtl.hurtl.hu

2024. január 8. 6:54

Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása viharosra sikerült, de mostanra már békét kötöttek. Ebben nagy szerepe volt Krausz új szerelmének, Mikes Annának. 

Nagy szerepe volt Mikes Annának abban, hogy Krausz Gábor békét kötött Tóth Gabivalírta a Blikk. A lap megemlítette, hogy Gabi nővére, Tóth Vera és férje, Pauli Zoltán is azon dolgozott, hogy kislányuk, Hannaróza érdekében normalizálódjon a szülők közti viszony, de az igazi változást Mikes Anna hozta el.

A Blikk informátora a lapnak elmondta, hogy Mikes Annának nagy szerepe volt abban, hogy

Gábor félre tudta tenni a fájdalmát, békét kötött, sőt normális kapcsolatot alakított ki Gabival, valamint annak párjával is. Rájött, hogy a kislánya érdekében meg kell ezt tennie.

A Blikk értesülései szerint „Anna minden tekintetben nagyon jó hatással van Gáborra”, és „ő segített neki abban, hogy túl tudjon lépni a múlton, elengedjen minden sérelmet, és csak a jövőre koncentráljon”.

Tóth Gabi pár nappal korábban az nlc.hu-nak arról beszélt, hogy nagyon örül Krausz Gábor és Mikes Annak boldogságának, hozzátéve, hogy „szerencsére mind nagyon jól kijövünk egymással”. Elmondta azt is, hogy „találkoztunk már négyesben is, az én párommal, Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt”.

Krausz Gábor erre reagálva a Borsnak nyilatkozva némileg árnyalta a képet, közölve, hogy meglepte, hogy egyes lapok már úgy tálalják Tóth Gabi nyilatkozatát, mintha mind egy baráti társaságot alkotnának. „Semmiféle találkozgatások nincsenek, hacsak az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak” – mondta Krausz Gábor, hozzátéve:

Anna is velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvarias mondaton kívül más ott nem hangzott el.

Nyitókép: Tóth Gabi énekesnő a Terror Háza Múzeum alapításának 20. évfordulója alkalmából szervezett ingyenes koncerten a múzeum előtt 2022. február 26-án. Fotó: MTI/Kovács Attila

 

#Bulvár#tóth gabi#krausz gábor#mikes anna

Címlapról ajánljuk