Bulvár

Gianni a lombikprogramról: „Ez a tíz próbálkozás azért meggyötört"

rtl.hurtl.hu

2024. január 7. 12:42

Egyik kisfiuk sem érkezett könnyen.

Gianni Annoni a Mutasd Magad című podcastben mesélt a lombikprogramról és a sok sikertelen próbálkozásról, amelyek a két fiuk érkezését megelőzték, írja a Blikk.

Gianni és Debreczeni Zita első gyermeke a tizedik kezelés után érkezett meg, írja a lap.

„Zita és köztem minden rendben volt, ameddig úgy gondoltuk, hogy egészségesek vagyunk. Utána kiderült, hogy egy blokk miatt, amit nem lehetett tudni, melyikünknél van, nehezen jött a gyerek. Megpróbálkoztunk egyszerű módszerekkel, majd észrevettük, hogy sajnos nagyobb a probléma” – mesélte az olasz étteremtulajdonos-műsorvezető a podcastben, ami vasárnap este lesz elérhető.

Elkezdtünk egy nagyobb utat, ahol a tizedik alkalommal sikerült. Idáig el kellett jutni, próbáltunk egymásnak erőt adva menni előre. Ez a tíz próbálkozás azért meggyötört. Nem volt könnyű időszak, volt, hogy szétestem, hogy olyan szavak hangzottak el, amiket az ember nem akar mondani, vagy olyan tettek voltak, amiket egyébként nem szerettünk volna

– idézi a lap Giannit, aki kitért arra is, hogy a második kisfiuk, Gregorio Ádám sem érkezett könnyen, de mindenképpen akartak testvért Gianfranco Máténak.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#gianni annoni#debreczeni zita#lombikprogram

Címlapról ajánljuk