Bulvár

4,5 millió forintos borravalót hagyott Rod Stewart egy hotelben

rtl.hurtl.hu

2024. január 4. 19:46

A 78 éves brit énekes még arra is tett egy javaslatot nekik, hogy mire költsék a méltányos jattot: tegyék fel az egészet Skóciára.

Rod Stewart közel 13 ezer dolláros, vagyis átszámítva nagyjából 4,5 millió forintnak megfelelő jattot adott a személyzetnek, amikor családjával távoztak egy skóciai ötcsillagos szállodából – számolt be róla a Page Six.

A brit énekes feleségével, Penny Lancasterrel és két fiával, Alistairrel és Liammel szállt meg a luxushotelben szilveszterkor, ahol a szobák ára egyébként 2 ezer dollár körül kezdődik. Rod Stewart igencsak elégedett volt a személyzettel, meg is köszönte munkájukat.

Volt szerencsém a világ legjobb szállodáiban megszállni, az itt nyújtott szolgáltatás felülmúlhatatlan. A személyzet fantasztikus munkát végez az év ennek a nagyon forgalmas időszakában, minden fillért megérdemelnek. Skót vendégszeretet a javából

– mesélte Rod Stewart.

Amellett, hogy sokakat megdöbbentő jattal jutalmazta meg a személyzetet, még arra is tett egy javaslatot nekik, hogy mire költsék a pénzt. „Fektessétek be okosan: tegyétek fel arra, hogy Skócia megnyeri az Európa-bajnokságot” – viccelődött a 78 éves énekes.

Több mint két éve sajtóhírek szóltak arról, hogy egy magyarországi esküvőn lépett fel Rod Stewart, erről akkor a Fókusz is beszámolt:


Nyitókép: STARLITE / Redferns via Getty Images

 

#Bulvár#rod stewart#hotel#szálloda#borravaló#skócia#ötcsillagos szálloda

Címlapról ajánljuk