Bulvár

Fodor Zsóka: Én, ha leállok, meghalok

rtl.hurtl.hu

2023. december 23. 15:40

A 81 éves Fodor Zsóka mostanában gyakran gondol a halálra, és abba menekül, hogy mindig elfoglalja magát. Januártól egy új sorozattal tér vissza az RTL-re. 

Mostanában gyakran gondolok a halálra, nem azért, mert készülök rá, dehogy, csak foglalkoztat a kérdés – mondta el Fodor Zsóka a Palikék Világa by Manna műsorában, amiből a Blikk közölt részleteket. A színésznő elmondta, hogy „néha elkeseredem, hogy egyedül élek”, hozzátéve, hogy „ha én elesnék a fürdőszobában, beverem a fejemet, mire megtalálnak, össze lehetne söpörni a hamvaimat”.

Fodor Zsóka közölte, hogy „mellettem nem áll senki, én egyedül vagyok a világban, de képtelen lennék a lábamat lógatva otthon ülni.” Hozzátette:

Én, ha leállok, meghalok. Aki leáll, aki azt mondja, hogy nincs előre és nincs célja, az tönkremegy. Drága Bodrogi Gyulát hatvan éve ismerem, azt mondta: Zsóka, menni kell, csinálni kell, nem leülni.

Fodor Zsóka január elsejétől visszatér az RTL új sorozatában. Január 1-én az RTL Híradó után, január 2-tól minden hétköznap a Fókusz után lesz látható az RTL csatornán Kalamár Tamás showrunner legújabb sorozata …a szomszéd tehene:

Áprilisban a Reggeliben Fodor Zsóka elmondta az RTL Goldon nézi a Barátok közt, és olyan, mintha kívülállóként nézné, és hozzátette: „Magdi anyus milyen jó színésznő, úgy elbámulok rajta”.


Nyitókép: Fodor Zsóka Giza szerepében Örkény István Macskajáték című tragikomédiájának próbáján a békéscsabai Sík Ferenc Kamaraszínházban 2016. augusztus 31-én. Fotó: MTI Fotó: Rosta Tibor

 

#Bulvár#fodor zsóka#elmúlás

Címlapról ajánljuk