Bulvár

Farkasházy Tivadar haragszik Fábry Sándorra: Mint egy miskároló késsel, kiherélte a Rádiókabarét

rtl.hurtl.hu

2023. december 22. 5:31

Füreden él, két éve folyamatosan ápolja a feleségét.

Farkasházy Tivadar december 15-én betöltötte a 78-at, az ismert humorista Balatonfüreden él, ott ápolja a feleségét, akivel már ötven esztendeje élnek együtt, írja a Blikk.

„Pert nyertem a rendszer kiszolgálói és propagandistái ellen, akik hazugságokat terjesztettek rólam folyamatosan. Újra és újra azt írták, én mindig a magyarok ellen drukkolok. Miután több inzultus is ért az elmúlt években – még itt, Füreden is beszóltak nekem –, azt mondtam: elég! Ott a felvétel, amely egykoron elhangzott, aki végighallgatja, és nem csak kiragad belőle részleteket, az pontosan tudja, mit jelent nekem a sport és a magyar címer. Szóval megnyertem a pert, és a kártérítésemet, amit megítélt a bíróság, sérvműtétre költöttem” – mondta el a lapnak.

Farkasházy a felesége ápolásáról is beszélt:

Két éve ápolom Mimit, miatta költöztünk ide, ebbe a másfél szobás garzonba. Úgy érzem, itt vagyunk a legjobb helyen. Amikor kérdezik, hogy vagyunk, Molnár Ferenc haditudósítását idézem, amikor is két félkarú katona mossa egymás kezét a kútnál.

Majd így folytatta: „…ez véletlenül sem teher. Bármit megadnék, csak hogy újra egészségesnek lássam. De a jó kedvét nem veszítette el, sokat nevetünk magunkon. Éjjel meg hócipőzöm”.

A lapról elmondta:

A Hócipő nemcsak a múlt, a jelen tükörképe is az országnak. Képzelje, Nagy Bandó András és Verebes Pista is visszatért a Hócipőhöz! 

Arról is szót ejtett, hogy melyik volt kollégájára haragszik:

„Egy emberre igazából, Fábry Sándorra. Volt némi részem abban, hogy sikeres lett. Rég volt. Jó volt vele sokáig, sok mindent köszönhetünk egymásnak, de már nem keresem a társaságát. A közelmúltban véletlenül belehallgattam a Rádiókabaréba, és elszörnyedtem. Fábry, mint egy miskároló késsel, kiherélte ezt az egykor oly népszerű, nekem szerelemgyereknek számító műsort."

És a közállapotok is szóba kerültek:

„Úgy érzem magam, mintha az ötven évvel ezelőtti Albániában élnék. Olykor megrémiszt az emberek beszűkült tudata. Nincs az a hazugság, amit nem hisznek el. Mert hogyan gondolhatta bárki is komolyan, hogy én képes lennék valamelyik sportágban a magyarok ellen szurkolni…?”

A Heti hetes egykori alaptagja  2020 áprilisában karanténéletéről nyilatkozott a Fókusznak:

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#farkasházy tivadar#mimi#ápolás#rádiókabaré

Címlapról ajánljuk