Bulvár

Lady Diana kedvenc táskája, pármilliós Rolex: a Gáspár lányok drága luxusdarabokra megszólalásig hasonlító kiegészítőket villantottak

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. december 18. 14:36

Látványos kiegészítőket villantottak a Gáspár lányok a karácsonyi steakvacsorán, ahol Tóth Gabival is összefutottak.

Mint arról az rtl.hu is beszámolt, Tóth Gabival találkozott nemrég Gáspár Győző, és erről a jeles alkalomról közös képet is megosztott instasztoriban. Vasárnap aztán egy egész képsorozatot is közzétett a Fideszbe nemrég belépett énekes-showman. Ebből kiderült, hogy családjával vacsorázott egy steakhouse étteremben, és ott találkoztak az énekesnővel.


A fotókból számos érdekes részlet is kitűnik, a különleges eseményhez fölöltött különleges ruhákon túlmenően két dolog igazán feltűnő:

Gáspár Virág egy pontosan olyan táskát vitt az étterembe, mint amilyen a néhai Lady Diana egyik kedvence volt. A fotóból ítélve egy 6050 eurós (2,3 millió forintos), kis méretű Lady Dior My ABCDior retikülre rendkívül hasonlító táska van a 4. képen Virág ölében.

Ha nem csal a szemünk, Lady Diana kedvenc táskája és egy pármilliós Rolex is Győzikéékkel vacsorázott
Fotó. Tim Graham Photo Library via Getty Images 


A harmadik képen Gáspár Evelin nemcsak egy csodás ruhát (ami talán erre a 80 dolláros Journee Strapless Sequin Midi Dress csillámos ruhára hasonlít leginkább), de egy csodás karórát is villantott: bár a fotón nem látni tökéletesen, de mintha egy Rolex Submariner lenne a bal csuklóján a nagyobbik Gáspár lánynak. Egy ilyen óra ára a pontos specifikációktól függően 2-6 millió forint között mozog. Evelin Instáján van más szögből is fotó, abból ítélve mintha egy drágább fajta, arany tokozású időmérő csillogott volna a vacsoraasztal fölött. Vagy legalábbis az arany Rolexre a megszólalásig hasonlító darab:


Nyitókép: Tim Graham Photo Library via Getty Images / Rolex

#Bulvár#gáspár evelin#gáspár győző#gáspár virág#vacsora#luxusóra#luxustáska

Címlapról ajánljuk