Bulvár

Balázs búcsúja Vadon Janitól: Ebben a formában, hárman, most álltunk utoljára színpadon

rtl.hurtl.hu

2023. december 15. 9:41

Utoljára lépett fel közösen Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel Vadon Jani.

Csütörtökön Kecskemétre látogatott, és utoljára lépett fel színpadon közösen Vadon Jani két rádiós kollégájával, Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel, a Rádió1 roadshow-val. A fellépés után Balázs az Instagram-oldalán búcsúzott Vadon Janitól, aki a héten jelentette be, hogy otthagyja a Balázsék című reggeli műsort.

Ebben a formában hárman, most álltunk utoljára színpadon 

– írta Balázs a posztjában. Köszönetet mondott a közönségnek, hogy „ennyien eljöttetek elbúcsúzni Janitól”, hozzátéve, hogy „nehéz szívvel de nagyon jókedvűen csináltuk végig”.

Balázs közölte, hogy „nem akarok még búcsúzkodni hiszem van még pár adás egyutt haver, de minden percét élveztem és élvezem a veled, veletek töltött időnek a színpadon.”

„Az a Vadon Jani, akit ismernek, az valójában Vadon János”

Vadon Jani rádiós-tévés műsorvezető hétfőn jelentette be, hogy visszavonul a mikrofontól, úgy fogalmazott, eljött az idő, hogy váltson, és hogy más dolgokkal is foglalkozzon.

Vadon Janit az RTL nézői televíziós műsorveztőként ismerhetik, a Celeb vagyok, ments ki innen! több évadában együtt dolgoztak Sebestyén Balázzsal, és szintén együtt vezették a Kalandra fal! című vetélkedőt, újabban pedig a Gyertek át! című műsorban is alkotópároként működnek.

Nyitókép: Fókusz

 

#Bulvár#sebestyén balázs#vadon jani#rákóczi feri#Balázsék#búcsú

Címlapról ajánljuk