Bulvár

Megyeri Csilla megverésének ügyében már harminc tanút hallgattak ki

rtl.hurtl.hu

2023. december 12. 5:31

Nyomoznak, sok az ellentmondás.

Korábban az rtl.hu is beszámolt róla, hogy Megyeri Csilla verekedésbe keveredett a Campus Fesztiválon. Szóváltásba kerültek egy párral, aminek a férfi tagja a hajánál fogva rángatta meg, és a földre húzva rugdosta tovább a szemtanúk szerint.

Csilla egy ideig várt arra, hogy támadói jelentkezzenek nála bocsánatkérésért, de ez nem történt meg, így ügyvédjével megtették a feljelentést.

Az ügy jelenleg is folyamatban van, de a tanúk vallomásai alapján próbálják összeállítani, hogy mi történhetett a fesztiválon. A Bors megkérdezte az celebet arról, hogyan áll most az ügy.

Legutoljára október harmincadikán hívtak be kihallgatásra, újra el kellett mondanom, hogy az emlékeim szerint mi történt, amit meg is tettem. Én nem tudok mást mondani, mint azt, hogy engem támadtak és ütöttek meg. Az ügyben egyébként harminc tanút hallgatnak ki, ami számomra azt jelzi, hogy a rendőrök komolyan veszik a dolgot, ami megnyugtató

– mondta a lapnak Megyeri Csilla, aki azt is elárulta, hogy akár másfél évig is elhúzódhat a dolog, többek között a sok tanú miatt.

Így nem is számítok rá, hogy idén elfelejthetem. Talán majd jövő év vége felé... Jó lenne már túl lenni ezen, szeretnék a jövőmre koncentrálni

– tette hozzá Megyeri Csilla, aki korábban megnyerte a párjával a Nyerő párost, erről a Reggeliben beszéltek:

Az influencer nemrég a Sztárboxban is szerepelt, ott a későbbi bajnoktól, Berki Mazsitól kapott ki egyhangú pontozással:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#megyeri csilla#megvert#Campus Fesztivál#verekedés

Címlapról ajánljuk