Bulvár

Vadon Jani: Részemről vége van a rádiózásnak

rtl.hurtl.hu

2023. december 11. 11:58

Vadon Jani úgy érzi, 15 év rádiózás után más irányba kell elindulnia, de nem azért távozik a Rádió 1-től, mert megromlott volna a viszonya Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel. Sok mindent köszön az elmúlt időszaknak, de azt is érzi, hogy a szakmabeliek cserben hagyták, és a legnehezebb pillanatokban nem álltak ki mellette. Összefoglaltuk, mit mondott Vadon Jani a távozásáról. 

Mint arról az rtl.hu-n is beszámoltunk, Vadon Jani 15 év után távozik a Rádió 1-től, és januártól nem lesz tagja a Balázsék című reggeli műsor csapatának. Döntését a hétfői adásban jelentette be, ahol részleteket árult el arról is, hogyan folytatja.

Az a legfontosabb, hogy a műsor nem szűnik meg

– kezdte bejelentését Vadon Jani, hozzátéve: Sebestyén Balázsék nélküle folytatják.


„Ez egy olyan döntés, amit nem kényszerített rám senki. Úgy érzem, más irányba kell elindulnom” – mondta. Vadon Jani megköszönte az elmúlt 15 évet a műsorvezetőtársainak, a stábnak és a hallgatóknak is, akik nélkül nem lenne műsor. Azt mondta, mindig jó szívvel fog gondolni erre az időszakra.

A részemről vége van a rádiózásnak

– foglalta össze Vadon Jani, de jövőbeni terveiről nem árult el konkrétumokat.

Annyit mondott, hogy még intenzívebben szeretne foglalkozni azokkal a dolgokkal, amelyekre a rádiózás mellett most is időt fordít. Egyik projektjét például missziójának tekinti, és úgy érzi, lehetősége van egy régi álmát valóra váltania. 

Azt szeretném, hogy az elkövetkező időszakban az életemben olyan dolgokkal foglalkozzak, amik nem a pénzről, nem az ismertségről szólnak, 

hanem arról, hogy feltöltsem magam olyan élményekkel, impulzusokkal a családommal, barátaimmal együtt, amik nagyon sokat jelentenek a számomra, és eddig nem volt rájuk elég időm, energiám” – magyarázta az élő adásban Vadon Jani.

Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri úgy reagált, hogy bár egy ideje tudnak Vadon döntéséről, mégsem jó ezt így adásban is hallaniuk. Sebestyén Balázs úgy fogalmazott: olyanok ők, mint egy nagy család. 

Szomorúak vagyunk, hogy egy családtag kirepül, de örülünk is, hogy 53 évesen valaki még tele van tervekkel, vágyakkal.

Számukra ez most egy gyászidőszak, tette hozzá, de egyben felkészülés a jövőre is. Vadon Jani hiszi, hogy nélküle is ugyanúgy sikeres tud lenni a műsor, és támogatja a két műsorvezetőtársát abban, hogy folytassák.

Az elmúlt 15 év szép emlékei mellett Vadon Jani szót ejtett a rádiózás nehézségeiről is, például arról, hogy soha nem vitte el a gyerekét iskolába. Azt is megjegyezte, hogy úgy érzi, 

az évek alatt mindvégig „egy kicsit körön kívül” maradt, és két-három ember kivételével a legnehezebb pillanataiban sem kapott támogatást érzelmileg senkitől a szakmából.

„Rohadtul cserben hagytak” – mondta Vadon, akit Sebestyén Balázs azzal vigasztalt, hogy „akkor sem állnak ki melletted, ha a körön belül vagy”.

Végül pedig mindenkit megnyugtattak, hogy Vadon Jani nem azért távozik, mert megromlott a viszonya Rákóczi Ferivel és Sebestyén Balázzsal.

Nyugodtan bárki szentírásnak veheti, hogy semmiféle probléma nincs köztünk. Mi emberileg nagyon jól megvagyunk, ha ezen múlna, még tíz évig is rádióznánk

– üzente Vadon Jani.

Hozzászólna?

 

Nyitókép: RTL/Fókusz

#Bulvár#sebestyén balázs#vadon jani#rákóczi feri#rádió 1#Balázsék#reggeli műsor#távozik#felmond

Címlapról ajánljuk