Bulvár

Nagy Feró: Engem zavar, amikor David Pressman bejelenti, hogy meleg, a párja egy férfi

rtl.hurtl.hu

2023. december 6. 7:05

„Engem nem érdekel, hogy azért, mert híve vagyok Orbánnak, valaki nem szeret” – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban. Szerinte a magyar könnyűzenészek zöme jobboldali, csak nem merik vállalni.

„Most azért vagyunk rendszerellenesek, mert az Európai Unió ellen vagyunk. A rockzene mindig is politizált. Aki játssza a függetlent, az általában baloldali, nincs olyan, hogy valaki független – szerintem. Ez képmutatás. Engem viszont nem érdekel, hogy azért, mert híve vagyok Orbánnak, valaki nem szeret” – fejtette ki Nagy Feró a Magyar Nemzetnek.

Én úgy látom, hogy ma Magyarországon a könnyűzenei együttesek hetven százaléka a jobboldallal szimpatizál. Más kérdés, hogy mit mondanak, mert nem mindenki vállalhatja ezt. Én vállalom: nem vagyok független. Magamtól is függök például 

– állapította meg a 2021-ben Kossuth-díjban részesült előadó.

„Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök! Én úgy gondolom, hogy David Pressman, Amerika budapesti nagykövete nyíltan provokál minket. Engem zavar, amikor bejelenti, hogy meleg, a párja egy férfi. Nem vagyok homofób, de mi közöm a magánéletéhez? Persze ha én ezt ki merem mondani, akkor engem homofóbnak kiáltanak ki az úgynevezett független demokraták” – tette hozzá.

Nagy Feró nemrég a Reggeliben volt vendég:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#nagy feró#orbán viktor#NER#hűség#lojális

Címlapról ajánljuk