Bulvár

Árpa Attila drukkol Tomán Szabinának, hogy jól keressen, mert akkor neki kevesebb gyerektartást kell fizetnie

rtl.hurtl.hu

2023. december 5. 8:50

A Sztárbox néhézsúlyú döntőse egy interjúban viccelődött.

Árpa Attila, a Sztárbox döntőse és az Árulók műsorvezetője a Meglepetés magazinnak adott interjút, amit a Blikk is szemlézett. Árpa a beszélgetés során elmondta, hogy sokszor magányos farkasként emlegetik, ezért is viselt egy ilyen feliratú sportnadrágot a Sztárbox meccsein.

Mert a farkas vad, szabad, és akkor is boldog, ha magányos, és akkor is magányos, amikor boldog

– mondta Árpa, aki arról is beszélt, hogy a sok munka mellett nem tud annyi időt szakítani a 16 éves lányára, mint amennyit szeretne.

„Középiskolás, vidéken lakik egy kollégiumban. Hétvégén szokott feljönni Budapestre, de akkor általában én forgatok, színházban játszom, vagy a Sztárboxra készülök, szóval nehéz összehozni a találkozót. Pedig nagyon büszke vagyok rá. Értelmes lány, karakán, van saját véleménye, kiáll magáért. Az animáció és a grafika érdekli, most azon a pályán képzeli el a jövőjét” – mondta a Meglepetésnek Árpa Attila, aki egyszer szeretné a lányával Amerikát beutazni egy lakókocsival.

A színész, műsorvezető lányát Amirának hívják, aki az édesnyjával lakik. Árpa Attila gyerekének anyja pedig nem más, mint Tomán Szabina, a Cápák között egykori befektetője.

Büszke vagyok Szabina sikerére, minőségi munkát végez, önerőből építette fel a cégét, a birodalmát. Drukkolok neki, hogy minél jobban keressen, mert annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem neki

– viccelődött Árpa Attila, aki komoly fordítva a szót azt mondta, hogy neki már mindene megvan, most már a lánya gondtalan életét akarja megalapozni.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#árpa attila#tomán szabina#Sztárbox

Címlapról ajánljuk