Bulvár

Kórházba került Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

rtl.hurtl.hu

2023. december 3. 14:10

Hannaróza pont ma ünnepli negyedik születésnapját.

Kórházba került Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya Hannaróza, aki épp negyedik születésnapját ünnepli, írja a Blikk. Az énekesnő több fotót is megosztott a kórházból, ezeket Instagramján lehet megnézni.

Az énekesnő azt írta: „Együtt mindenen. Drága életem, kislányom! Nehéz hetünk volt, de nevetni, szeretni nem felejtünk el soha! Isten éltessen sokáig drága Hannaróza! Nincs olyan, amit együtt ne vészelnénk át, hisz egy csoda vagy! Köszönöm, hogy az anyukád lehetek! Jelentem, a cumiról is leszoktunk a héten”.

Korábban arról írtunk: megtartották az első vármegyebált Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a  felvonult a helyi kormánypárti elit is, így például Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés elnöke, Borbás Zoltán alelnök, Rentzné Dr. Bezdán Edit, címzetes vármegyei főjegyző, valamint Berkó Attila főispán is. A rendezvényen fellépett a Fricska Táncegyüttes is, amelynek tagja Papp Máté Bence, Tóth Gabi párja. Az énekesnő elkísérte őt a fellépésre a Facebookon megjelent fotó tanúsága szerint.

Nyitókép: MTI / Hegedüs Róbert

#Bulvár#kórház#kislány#tóth gabi#krausz gábor#hannaróza

Címlapról ajánljuk