Bulvár

Magyar rajongójával találkozott Angelina Jolie

rtl.hurtl.hu

2023. december 2. 6:06

Szabó Renáta nem először találkozott a hazánkban forgató sztárral.

A Blikk megszólaltatta Szabó Renátát, Angelina Jolie nagy hazai rajongóját, akinek olyan hírességekkel volt lehetősége találkozni, mint Johnny Depp, Mads Mikkelsen, David Guetta, Lewis Hamilton vagy legutóbb épp a hazánkban forgató Jolie.

A lap megjegyzi: Angelina Jolie és Szabó Renáta már 2010-ben és 2011-ben is találkoztak, legutóbb pedig idén novemberben, Jolie ugyanis hazánkban forgatott, ő alakítja Maria Callas-t a legendás operaénekesnőről szóló életrajzi filmben.

„Néhány héttel ezelőtt találkoztunk vele az egyik forgatási helyszínen, ám ott be volt öltözve a filmes kosztümébe, a szabályok szerint pedig ezért azt a találkozást nem lehetett dokumentálni. Ott szorította az idő, mégis rendkívül kedves és barátságos volt, sőt, azt is kérte, hogy adjam meg a telefonszámomat az egyik munkatársának, és ha lesz rá lehetőség, akkor elintézi, hogy valamikor bemehessünk a forgatásra” – mesélte a Blikknek Renáta.

Ez a találkozás még várat magára, de mint arról a Blikk beszámol, nemrég Renáta, az édesanyja és a barátai heten várták a színésznőt a reptéren, amikor pedig Jolie megérkezett, rögtön odasietett hozzájuk, régi ismerősként köszöntve őket.

A csapatunkkal egy csokor virágot és egy levelet adtunk át Angelinának a reptéren. Nagyon kedves volt, rögtön felismert minket a forgatásról, és már kitárt karokkal indult felénk, öleléssel köszöntött

– mesélte Renáta, aki egy korábbi találkozásról is beszámolt.

„Tizenkét évvel ezelőtt már találkoztam Angelinával, amikor az akkori férje, Brad Pitt forgatott Budapesten. Rajta kívül sok világsztárral találkoztam már, és a tapasztalatom az, hogy a legtöbbjük hálás és alázatos a rajongókkal, hiszen tudják, hogy miattuk várakozunk egy-egy helyszínen akár napokon át. Angie azonban kitűnik mindannyiuk közül, ezt túlzás nélkül állíthatom. Extrán kedves és közvetlen, nem érzi tehernek, hogy odajöjjön és közös fotót készítsen velünk, aláírást adjon. Különleges kisugárzása van, valóban olyan, mint egy angyal” – fogalmazott a magyar rajongó.

Mint arról beszámoltunk, október vége óta forgat Budapesten Angelina Jolie. A színésznőnek arra is volt ideje, hogy elmenjen egy hangversenyre a Magyar Állami Operaházba.

 

Nyitókép: Angelina Jolie Budapesten, az operaházban Fotó: RTL

#Bulvár#angelina jolie#rajongó#budapest#maria callas#szabó renáta

Címlapról ajánljuk