Bulvár

Berki Krisztán milliós Rolexet adott Hódi Pamelának, majd egyszerűen visszalopta

rtl.hurtl.hu

2023. november 23. 5:22

De akkor minek adott milliós Rolexet Berki Krisztián Hódi Pamelának?

Hódi Pamela volt a Beköltözve Hajdu Péterhez című YouTube-műsor vendége. Az adás péntektől látható, de a Blikk már belenézhetett, cikkük szerint az édesanya arról beszélt, hogy egy Rolex órán kívül semmit nem tudott elhozni a néhai Berki Krisztiántól. 

„Egyszer ezt kaptam tőle, aztán visszavette sutyiban, de végül mégis visszakerült hozzám. Ez most már egy vicces sztori, de ezzel is úgy vagyok, hogy érzelmileg semmi nem köt hozzá, tehát nyugodt szívvel eladnám, aztán vennék egy olyan órát, amely valóban tetszik. Persze, azért ez is tetszik...” – mondta a Rolexről az influenszer.

Az édesanya már jó ideje egy párt alkotott Berki Krisztiánnal, amikor a tévés különös helyre hívta találkozni és átnyújtotta a több millió forintot érő ajándékot autójában. Hódi Pamela nem értette, minek neki ilyen óra, de azért hordani kezdte, de egyszer csak hirtelen eltűnt az óra. Megrémült, mert az id felmerült benne, hogy elhagyhatta a nagyjából négymilliót érő órát. 

Volt egy gardróbunk, amit mindig zárt, ám egyszer nyitva hagyta, én meg bementem... és a sporttáskájában benne volt az óra. Felvettem a csuklómra, jó volt rám. Mondom, nem hiszem el, hogy visszalopja az ajándékát! Ráadásul már körbejárta, hogy ki lophatta el. Még engem is meggyanúsított, hogy biztos elhagytam a Westendben

– mondta Hódi Pamela, aki később számonkérte Berki Krisztiánt, de nem kapott egyenes választ. 

Hódi Pamela korábban arról beszélt a Reggeliben: még a szerelemben is tudatos, így nem tudja elképzelni, hogy bárkiben beleszeressen első látásra.


Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#hódi pamela#berki krisztián#rolex#óra#lopás

Címlapról ajánljuk