Bulvár

Robert Pattinson apa lesz

rtl.hurtl.hu

2023. november 20. 8:36

Barátnője, Suki Waterhouse egy fellépésén leplezte le terhespocakját. 

Gyermeket vár Suki Waterhouse angol színész-énekesnő, aki már öt éve jár együtt Robert Pattinson amerikai színésszel. Waterhouse egy vasárnapi fellépésén leplezte le terheshasát a mexikói Corona Capital fesztiválon.

A bejelentésről egy rajongója készített felvételt, amit közösségi oldalán osztott meg. A videón látni, hogy az énekesnő közli a közönséggel, hogy különösen csillogó, mert „arra gondoltam, hogy elterelni a figyelmet valamiről, ami történik”, megmutatva gömbölyödő hasát a rajongók örömujjongására.


Suki Waterhouse öt évvel korábban jött össze Robert Pattinsonnal, akivel a People magazin cikke szerint rendkívül szoros kapcsolatban vannak. A modellnek nem Pattinson az egyetlen ismert szerelme, hiszen korábban két évig járt Bradley Cooperrel, majd szintén két évig Diego Lunával is.

Robert Pattison apa lesz
Suki Waterhouse a Velencei Filmfesztiválon, 2016-ban. Fotó: Primo Barol/Anadolu Agency/Getty Images

Waterhouse ezzel kettővel is járt a világ három legszebb sztárjai közül. Ahogy azt az rtl.hu augusztusban megírta, vadonatúj technikával keresték a világ legesztétikusabb férfiarcát az amerikai tudósok. Eszerint a mérce szerint Robert Pattinson lett az első, őt követi Henry Cavill, míg a harmadik helyezett Bradley Cooper lett. 

Nyitókép: Robert Pattinson a 70. Cannes-i filmfesztiválon, 2017-ben.Fotó: Laurent KOFFEL/Gamma-Rapho via Getty Images

#Bulvár#robert pattinson#suki waterhouse#gyerek#terhesség#baba

Címlapról ajánljuk