Bulvár

A magyar Ken baba durván megfenyegette Serleg Albertet: Tűnj el Barbi életéből, amíg megúszhatod szárazon

rtl.hurtl.hu

2023. november 18. 7:39

VV Greg bevédte a barátnőjét, Opitz Barbit, aki újra szakított barátjával, Serleg Alberttel. 

 S.O.S. tűnj el Barbi életéből, amíg megúszhatod szárazon és rácsok nélkül!

Ezt üzente a magyar Ken babaként ismertté vált VV Greg Serleg Albertnek, akivel úgy tűnik, hogy szakított Opitz Barbi – írta a Blikk.

Opitz Barbi a kapcsolatáról nemrég az rtl.hu-nak beszélt:


A magyar Ken baba közölte Serleg Alberttel, hogy, ha nem fejezi be Barbi zsarolását, fenyegetését, akkor kitálal, és megosztja „az összes képernyőfotót, amiket Barbinak írsz/írtál”, és hozzátette: „az alól nem fog senki sem tisztára mosni”.

VV Greg kijelentette:

Ne feledd hülye gyerek, hogy engem nem tudsz zsarolni! Barbit mindig rákényszerítetted, hogy vonjon vissza mindent, mosson tisztára. Tudod nagyon jól, hogy a garázdaságaid miatt csak egy csepp hiányzik, hogy lecsukjanak.

Közölte, hogy „ép elméjű ember már nem tudja tűrni, amit művelsz vele”, hozzátéve, hogy „most csak a lelki terrorról beszéltem egyelőre, a fizikai bántalmazásról nem”.

Augusztusban hatalmas családi veszekedés tört ki Opitz Barbiéknál. A társasházhoz rendőröket hívtak, és veszekedést lehetett hallani Barbiék lakásából, ahol az énekesnő édesanyja támadhatott rá Barbi párjára.


Nyáron VV Greg és Opitz Barbi azzal került a hírekbe, hogy rájuk támadtak egy budapesti plázában:


Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Nyitókép:Fókusz

#Bulvár#opitz barbi#vv greg#magyar Ken baba#serleg albert#fenyegetés#szakítás#bántalmazás

Címlapról ajánljuk