Bulvár

Amerikában, szerelmével képzeli el életét a bokszkarrierre vágyó ifjabb Schobert Norbert

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. november 10. 17:35

A Sztárboxban kivételes teljesítményt nyújtó ifjabb Schobert Norbert egy amerikai közgazdasági egyetemre szeretne járni miközben ökölvívókarriert is építene. Szülei támogatják ebben és a barátnője is vele kezdene új életet.

Csütörtökön az rtl.hu is beszámolt arról, hogy öt hónapja vannak együtt ifjabb Schobert Norbert és barátnője Farkas Petra, és kapcsolatuk nagyon komolynak mondható. A jelek szerint az RTL Sztárbox vasárnapi adásában kivételes teljesítményt nyújtó 18 éves Norbika és párja nehezen tudják elképzelni egymás nélkül az életüket, és ebbe az is belefér, hogy együtt külföldre költözzenek.

A Blikknek ugyanis arról beszélt ifjabb Schobert Norbert, hogy az Egyesült Államokba készül:

Amerikában szeretnék egyetemre járni, az ösztöndíj miatt is fontos, hogy jó eredményeket érjek el a bokszban. 

Rubint Réka és Schobert Norbert fitneszguruk fia egy közgazdasági egyetemet nézett ki, és azt mondta, hogy a szülei is támogatják az ötletet. Ráadásul a barátnője is vállalná, hogy ott kezd vele új életet, annak ellenére, hogy Magyarországon kezdett tánckarrierbe:

Már megnézte a sulikat is, mik a lehetőségei, durva, hogy ebbe is belemenne.

– nyilatkozta a lapnak a fiatal boksztehetség. Norbika úgy érzi, hogy nagyon biztos jelenlegi kapcsolatában, megtalálta azt a lányt, akivel el tudja képzelni a közeljövőjét.

Az alábbiakban megnézheti az összecsapást, amelyben Istenes Bencével szemben alulmaradt ugyan, de azért parádésan helytállt az ifjabb Schobert:

#Bulvár#schobert norbert#Sztárbox#farkas petra

Címlapról ajánljuk