Bulvár

Hujber Ferenc felnőttfilmekben figyelt fel leendő feleségére: a személyiségére is kíváncsi volt

rtl.hurtl.hu

2023. november 10. 5:27

A színész a családja miatt felhagyott a füvezéssel is.

Egy felnőttfilmből szemelte ki a feleségét, kisfia anyját Hujber Feri: olyan társra vágyott, aki szintén nem monogám típus, írja a Blikk, és meg is szólaltatta a színészt:

A kezdetektől fogva tisztában voltam azzal, hogy a párom mivel foglalkozik, hiszen több videóját is láttam, mielőtt megismerkedtünk volna. Sőt, pont ennek apropóján írtam rá először, mivel annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy szerettem volna a személyiségét is megismerni

– mondta el a lapnak a színész Herczeg Zoltán Divatmajom a ketrecben című könyvének bemutatóján.

A párom örült annak, hogy nekem tetszik a munkája, és nem zavarta, hogy én ennek kapcsán kerestem meg, mivel sokáig azt gondolta, soha nem talál olyan férfit, aki ezt el tudja fogadni, így magányosan kell majd leélnie az életét

– tette hozzá.

Majd így folytatta: „Tizenöt évig éltem monogám kapcsolatban, amit nem tudtam betartani, és rá kellett jönnöm arra, hogy olyan társra van szükségem, aki számára a hűség szintén nem testiségben, hanem sokkal inkább egyfajta lelki kapcsolatban nyilvánul meg. A szerelmem erről ugyanígy vélekedik, és ez szintén egy olyan egyezés volt kettőnk között, ami biztossá tette, hogy nekünk egymás mellett van a helyünk.”

A színész az angliai életükről is mesélt: „A kisfiam most óvodába jár, és nem szeretnénk kiszakítani a környezetéből. Angolul és magyarul is beszél, és csak akkor költözünk haza, ha találunk neki egy kiváló angol óvodát. Az a cél, hogy minimalizáljuk a környezetváltozás okozta traumát. Persze, ez még a jövő zenéje, de előbb-utóbb komolyan el kell gondolkodnunk a költözésen, mivel egyre több az itthoni munkám.”

Hujber a marihuánához fűződő kapcsolatáról is vallott: „Régen nagyon sokat füveztem, ami eltompította az érzéseimet, és nem voltam biztos benne, vajon ki tud-e még váltani belőlem izgalmat a színpadra lépés. Ám egy éve elhatároztam, hogy felhagyok a füvezéssel, amit elsősorban a családom érdekében tettem, hogy olyan férfi legyek, akit megérdemelnek, és ne egy függőt lássanak. S ez a váltás magával hozta azt is, hogy visszatértek az érzéseim, így ismét azzal az izgalommal és boldogsággal tudok színpadra lépni, mint korábban.”

Nyitókép: RTL

#Bulvár#hujber ferenc#hujber feri#felnőttfilm#pornó#feleség

Címlapról ajánljuk