Bulvár

Árulja magát egy magyar celeb Dubajban: Egy durvább perverzió kielégítésére alkalmanként is áldoznak 10-12 milliót

rtl.hurtl.hu

2023. november 9. 5:53

A sejkek gyakran több hétre bérelnek ki egy lányt, amiért akár 12 millió forintnyi összeget fizetnek. Ám egy durvább perverzió kielégítésére alkalmanként is áldoznak 10-12 milliót – mondta egy szexmunkás lány a lapnak.

A Blikk egy szexmunkás lánnyal készített interjút az úgynevezett „dubajozásról”. A lány elmondta, hogy ebbe a világba egy barátnője szervezte be, havonta nagyjából egy-két partnert vállal, amiből annyi pénzt keres, hogy luxuskörülmények között tudjon élni. Arra azért figyelmeztet, hogy a bevétel nagyban függ attól, mit vállal be az ember.

A sejkek gyakran több hétre bérelnek ki egy lányt, amiért akár 12 millió forintnyi összeget fizetnek. Ám egy durvább perverzió kielégítésére alkalmanként is áldoznak 10-12 milliót. Nem feltétlenül készpénzben fizetnek, sokszor ékszert, gyémántot, Rolex órát ajándékoznak, mivel ezekkel feltűnésmentesen át tudunk jutni a határon

– mondta a lány, aki arról is beszélt, hogy az egyik ismert celebről például tudja, hogy havi hétmillió forintért lehet kibérelni, és az ilyen alkalmakkor természetesen végig kint is tartózkodik Dubajban.

Tudomásom szerint az is előfordult vele, hogy két-három napért közel négymillió forintot kapott

– magyarázta a lány, aki azt állítja, a megrendelők nemcsak arab sejkek, ugyanis orosz és amerikai üzletemberek is gyakran a lányok miatt utaznak ki Dubajba.

Hozzászólna? 

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Bulvár#celeb#magyar#dubaj#szexmunka

Címlapról ajánljuk