Bulvár

Íme a sztárok, akik beismerték, hogy apró péniszük van

rtl.hurtl.hu

2023. november 7. 15:02

Többen nyíltan vállalják, hogy kis hímtaggal élnek – nem is hiszi, kik vannak köztük.

Hiánypótló válogatást közölt a Daily Star azokról a férfi hírességekről, akik nyíltan vállalják, hogy kicsi a péniszük. A listára több olyan sztár is felkerült, akikre nem számítottunk volna: élükön Eminemmel és Robbie Williams-szel.

Íme a lista, amely valójában rövidebb, mint ahány férfi sztár valójában rövidebb hímtaggal él:

  • Eminem – Amikor egyszer az MTV riportere megkérdezte a rappertől, hogy mitől szokott szorongani, ő azt mondta: „Umm… a péniszem kicsi”. Ezt később exfelesége is megerősítette.
  • Johnny Knoxville – A Jackass sztárja egy ponton azt nyilatkozta, hogy a pénisze olyan, mint „egy tojás a fészekben”. Amikor egy nő megkérdezte tőle, hogy mégis kit képes kielégíteni egy ilyen kicsi hímtaggal, a celeb azt válaszolta neki: „saját magamat!” Knoxville a Jackass több adásában is megmutatt hímtagját, amit korábban egy balesetben el is tört.
  • Howard Stern – A rádiós személyiség többször is viccelt azzal, hogy kicsi pénisze van, volt barátnője viszont arról számolt be, hogy attól még elég jó szerető.
  • Robbie Williams – Az énekes egyszer arról beszélt, hogy az apró hímtagja az egyetlen dolog, ami visszatartja attól, hogy nudista legyen. Szerinte pénisze „túl kicsi ahhoz, hogy hencegjek vele”.
  • Shia LaBeouf – Amikor A nimfomániás című film egyik szerepére hajtott a színész, bevallotta, hogy „nem vagyok túlságosan megáldva”. A film rendezője egy képet kért a hímtagról a sztártól, ő azonban inkább úgy döntött, hogy elküld neki egy videót, amelyen ő és akkori barátnője szexelnek.
  • Enrique Iglesias – A spanyol énekes picit kilógna a sorból, mivel először arról beszélt, hogy nem kicsi, csupán közepes méretű a pénisze. Később viszont azt mondta, hogy „nekem van a legkisebb péniszem a világon – komolyan mondom”.

Testünk elfogadásának nehézségeiről korábban a Fókusz készített riportot: 

Nyitókép:  Jeff Kravitz / FilmMagic / Dave Benett / WireImage / Aaron Davidson / Getty Images for iHeartRadio

#Bulvár#híresség#sztár#kis pénisz#pénisz#szex#celeb#színész#énekes#robbie williams#eminem

Címlapról ajánljuk