Bulvár

G.w.M. keményen beszólt Brasch Bencének, aki a Sztárboxban kiütötte KKevint

rtl.hurtl.hu

2023. november 6. 9:17

KKevin és Brasch Bence csapott össze a Sztárboxban, és nem kérdés, hogy G.w.M. kinek drukkolt.

Az Instagram-oldalán reagált G.w.M. a Sztárbox legutóbbi adásában történt KKevin és Brasch Bence összecsapásra, ami KKevin vereségével ért véget. A posztot a Blikk vette észre. 

G.w.M. egy 24 óráig elérhető Instagram-történetében gratulált mindkét versenyzőnek, bár hozzátette, hogy „nagy súlykülönbség volt köztük”. Utána következett a kommentár erősebb része: „A sok rosszindulatú netes no name kutya megint beindult, ti másszatok a föld alá vissza, vakondok...”

Majd üzent Brasch Bencének is, akit „csillagszületikes cukipofának” nevezett, és közölte vele, hogy 

neked elegánsabb lett volna, ha elnyomod magadban a komplexusaidat és ezt a monológodat arról, hogy nincsen nagy kocsid, órád.

A Sztárbox második férfi nehézsúlyú negyeddöntőjében két iskolázott bunyós találkozott. Nagy ütések csattantak mindkét résztvevő arcán és testén, aztán a színész átvette az irányítást, és a harmadik menetben úgy leütötte az ellenfelét, hogy az átesett a mérkőzésvezető lábai között:


Brasch Bence győzelme után elszabadultak az érzelmek:


A két nehézsúlyú sztár a mérkőzés előtt elmondta, hogy mindent megtesznek majd azért, hogy kiüssék a másikat. A Fókusz mutatta meg, hogyan készültek a bunyóra:


Nyitókép: Sztárbox

 

#Bulvár#Sztárbox#G.W.M.#KKevin#brasch bence

Címlapról ajánljuk