Bulvár

A követőinek kikotyogta az NBA-s pom-pom lány, hogy szerződést szegett és rengeteg kosarassal lefeküdt

rtl.hurtl.hu

2023. november 3. 14:22

Tilos játékosokkal kavarni, de ez őt nem igazán érdekelte.

Egy korábban az NBA-ben pom-pom lányként dolgozó nő elmondta a követőinek, hogy amikor még a bizniszben volt, nem is egyszer megszegte a szerződését és lefeküdt a kosarasokkal. Viszonylag kevesen tudják, de a profi szurkolólányok munkaköri leírása szigorúan tiltja, hogy lefeküdjenek vagy akárcsak kavarjanak a sportolókkal, akik bizonyos tekintetben a munkatársaik.

Akárhogy is, Jen Rufo állítása szerint többször is lefeküdt több kosarassal és voltak köztük gigantikus kosárlegendák is.


Jen Rufo korábban a New Jersey-i Netsnél kezdte a profi szurkolói pályafutását, majd amikor a franchise átköltözött Brooklynba, ő is követte a csapatot. A szőke nő 2015-ig szurkolt a csapatnak, azóta podcastot készít és felnőtt tartalmakat gyárt.

A nő azt is elárulta, hogy nem kevesebb, mint hét kosarassal feküdt le összesen az idő alatt, amíg hivatásos szurkoló volt.

Rufo arról is beszélt a Daily Star szerint, hogy a játékosok szerződésében valószínűleg nincs ilyen jellegű kikötés, vagyis nekik nem tiltják, hogy pom-pom lányokkal kavarjanak. Jen sok mindent elárult erről a világról, de ahhoz ragaszkodott, hogy nem fog neveket mondani, mert egyik játékost sem akarja kellemetlen helyzetbe hozni. Úgy fogalmazott, hogy nem épp cserepados játékosok voltak a partnerek, hanem igazi sztárok.

Nyitókép: Instagram

#Bulvár#jen rufo#nba#kosárlabda#szex#szerződés

Címlapról ajánljuk