Bulvár

Megmutatta Zámbó Jimmy sírját Zámbó Krisztián, családi titkot árult el

rtl.hurtl.hu

2023. november 2. 8:20

Halottak napján az emlékezők koszorúi, csokrai, mécsesei borították el a Király sírját a csepeli temetőben. Zámbó Krisztiánnal tartott párja, Zsuzska is.

Zámbó Krisztián a közösségi médiában is megemlékezett édesapjáról, Zámbó Jimmyről. Az Instagramon közzétett videó szerint az énekes és párja, Zsuzska november 1-jén kilátogatott a csepeli temetőbe édesapja sírjához, amelyen ekkor már sorakoztak a mécsesek, koszorúk, csokrok. 


A videó alatt az Egy nagy titkot őrzök című dal szól, ennek hátteréről Zámbó Krisztián egy másik posztban írt. 

9 éves kisfiú voltam, és Édesapám megírta ezt a dalt azért, mert nagyon messze voltunk egymástól. Nem az öcsém énekelte, de neki is szólt ez a dal, azt mondta apu, hogy este 22:00-kor nézzek fel a csillagokra, és abban az időben még ha messze is van tőlem , mondjam a csillagoknak, hogy jó éjszakát Édes apucikám, és abban a pillanatban Ő is azt mondta.. jó éjt Drága kisfiam. Ez a történet..❤️❤️❤️

– írta az énekes. 

A Fókusz nemrégiben elkísérte Zámbó Árpit és Luigit, azaz Kóczé Lajost, Jimmy dalainak értő tolmácsolóját Komádiba. Jimmy slágereinek rajongói ragyogó szemmel nosztalgiáztak, ki, mikor és hol látta személyesen fellépni a Királyt:


Nyitókép: Zámbó Krisztián / Instagram

#Bulvár#zámbó jimmy#zámbó krisztián#Zsuzska#csepel#temető

Címlapról ajánljuk