Bulvár

Megyeri Csilla a kanapéhuszároknak üzent elveszített Sztárbox-meccse után

rtl.hurtl.hu

2023. november 2. 12:59

 Nem fogta vissza magát az Instagram-oldalán.

A Sztárbox első fordulójában Berki Mazsi egyhangú pontozással verte meg Megyeri Csillát. Berki Mazsi ügyesen használta hosszú kezeit a Megyeri Csilla elleni mérkőzésen. 

Csillának vérzett a szája, de párja, Zsolti bízott benne, hogy bár Csilla elfáradt, előre viszi majd a „parasztvér”. Mazsi azonban egyértelműen uralta a ringet.


Megyeri Csilla most reagált az Instagram-oldalán a hétvégi Sztárbox-gálán elszenvedett vereségére.

Most a sok gonosz, károgó és rosszindulatú ember kommentcunamijára reagálnék összefoglalva, mert képtelenség ennyi frusztrált, kárörvendő, mocskos szájú embernek visszaírni egyesével: Fogalmatok nincs arról, hogy milyen ringbe szállni (nekem sem volt addig, amíg meg nem tettem). Megjegyezném: IMÁDTAM! És büszke vagyok magamra! Kibaszott menő dolog ez

– írta az influenszer, aki szerint az őt kritizálók elképzelni sem tudják, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki ringbe szálljon.

Megyeri a kanapéhuszároknak megüzente, hogy húzzák fel a kesztyűt, és lépjenek be a ringbe, aztán „merjenek adni és kapni is”.

Biztos vagyok benne, hogy tapasztaltabb emberként mindjárt elszégyelli magát, hogy milyen ostobaságokat intézett egy számára idegen emberhez, egy idegen helyzetről, amiről fogalma nem volt. Ébredjetek már fel! Itt, aki ringbe száll, leküzdve a félelmeit, a démonjait  – ennyi ember előtt, sőt (!) a nép előtt – az mind igazi HARCOS lélek! És igenis kibaszott BÜSZKE lehet magára mindenki, aki ezt lehozza. Teljesen mindegy, hogy knockouttal vagy anélkül… győztesként vagy vesztesként…

– zárta a bejegyzését Megyeri Csilla.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#megyeri csilla#Sztárbox#ring#szorító#instagram

Címlapról ajánljuk