Bulvár

Ismét kiskorú zaklatásával vádolják az Aerosmith frontemberét

rtl.hurtl.hu

2023. november 2. 20:22

Egy nő azt állítja, hogy 1975-ben kétszer erőszakkal megcsókolta Steven Tylert és hozzá is dörgölődzött. 

Ismét kiskorú zaklatásával vádolják Steven Tylert – írja a Rolling Stone. Egy Jeanne Bellino nevű nő perelte be szexuális zaklatás miatt. Azt állítja, Tyler 1975-ben egy telefonfülkében molesztálta, amikor a férfi 27, a nő pedig 17 éves volt.

A nő szerint egy nap alatt kétszer is erőszakoskodott vel az Aerosmith énekese. Először akkor, amikor az utcán sétáltak, ő pedig rákérdezett egy dalszövegre. Akkor Tyler egy telefonfülkébe kényszerítette, ahol megcsókolta és hozzádörgölőzött, miközben a banda többbi tagja nevetett.

Utána a Warwick Hotelben ismét erőszakkal megcsókolta Bellinót, majd felhívta volna a szobájába, de a nő nemet mondott és elment onnan taxival.

Az eset óta Bellino „lelki és testi fájdalmakat, súlyos és tartós szorongást, ezeknek a fizikai megnyilvánulásait, zavart, megaláztatást, fizikai és pszichológiai sérüléseket szenvedett el és fog szenvedni”. A nő Tyler zaklatása után kórházba került, és gyógyszeres kezelésben részesült, és közel öt évtized elteltével továbbra is gyógyszeres kezelésre van szüksége – olvasható a periratban.

Nem Jeanne Bellino az egyetlen, aki szexuális zaklatással vádolta Tylert. Julia Holcomb azt állította, hogy a zenész nem sokkal 16. születésnapja után kényszerítette őt szexre, még 1973-ban.

Nyitókép: Reuters/Mario Anzuoni

#Bulvár#aerosmith#steven tyler#szexuális zaklatás#per#bíróság

Címlapról ajánljuk