Bulvár

Paris Hilton kiosztotta azokat, akik kisfia fejméretén csúfolódtak

rtl.hurtl.hu

2023. október 24. 18:07

A hírességnek számos bántó kommenttel kellett szembesülnie,  írói a kis Phoenix fejméretével viccelődtek.

Paris Hilton a napokban több fotót is posztolt kisfiáról, a kilenc hónapos Phoenixről.


A hírességnek viszont számos bántó kommenttel kellett szembesülnie, melyeknek írói a baba fejméretével viccelődtek, esetleg azt taglalták, milyen betegsége lehet a kicsinek. A 24.hu vette észre, hogy Hilton minderre a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében reagált.

A reflektorfényben élve a kommentek elkerülhetetlenek, de a gyerekem, vagy bárki más megcélzása elfogadhatatlan. Annyira fáj ettől a szívem, hogy nem is tudom szavakkal leírni

– kezdte Paris Hilton, hangsúlyozva: keményen dolgozott azon, hogy megteremtsen egy környezetet, ami a szeretetről, a tiszteletről és az elfogadásról szól, ezért visszafelé is ezt várná el.

„Ha nem posztolok a babámról, az emberek azt feltételezik, nem vagyok jó anya, ha pedig mégis, vannak, akik kegyetlenek és gyűlölködőek. Büszke, dolgozó anyuka vagyok, a babám pedig tökéletesen egészséges, imádnivaló és angyali. Amióta az eszemet tudom, arról álmodtam, hogy anya legyek. Phoenix a világom, és életem legnagyobb áldása. Vele minden nap egy emlékeztető, hogy mi is számít igazán. Nehéz felfogni, hogy vannak a földön emberek, akik ekkora ártatlanságot vesznek célba. Remélem, több kedvességgel és empátiával tudunk egymás felé fordulni” – fogalmazott.

A social média platformokon, így a TikTokon is ömlik az indulat a kommentelőkből, ráadásul a pszichológus szerint arctalan, névtelen profilokról sokkal gátlástalanabbak az emberek:


Nyitókép: Adrián Monroy/Medios Media/Getty Images

#Bulvár#paris hilton#bullying#phoenix#gyerek

Címlapról ajánljuk