Bulvár

Billie Eilish megmutatta hatalmas háttetkóját

rtl.hurtl.hu

2023. október 19. 11:22

A nyakától egészen a csípőjéig érő absztrakt fekete alkotásra többen döbbenettel reagáltak. 

Instagram-oldalán mutatta meg a hátán lévő hatalmas tetoválást Billie Eilish. A 21 éves énekesnőről a tetkó készítése közben készítettek fényképet. A felvételen látni, hogy az alkotás a nyakától egészen a csípőjéig ér.

A gerinc vonalán végigfutó tetoválást Eilish posztjai szerint Matias Milan tetoválóművész készítette. A tetoválásból korábban már megmutatott egy kis részletet Instagram-oldalán.

Rajongói odáig voltak a készülés közben megmutatott tetoválásért, mások viszont döbbenten reagáltak a megosztott felvételre, közölve, hogy „úgy néz ki, mint egy erős sérülés”, vagy „olyan, mintha egy portál lenne Stranger Things-ben”.

Szemtelenül fiatalon lett sztár

Letarolta a zenei ipart az elmúlt években, szemtelenül fiatalon, mindössze 21 évesen Oscar-díja, 7 Grammy-díja és Golden Globe-ja is van. Billie Eilish miatt még a Sziget Fesztivál programját is átalakították, és a fesztivál újra diákközpontú lett. A fiatalok szüleikkel együtt akár fél napot is vártak az énekesnőre a Nagyszínpad előtt.  

Mutatjuk, ahogy Billie Eilish és családja elveszik a budapesti illatfelhőben

Nyitókép:  Billie Eilish koncertje a 29. Sziget fesztivál hatodik napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2023. augusztus 15-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

#Bulvár#billie eilish#tetoválás

Címlapról ajánljuk