Bulvár

Istenes Bencének nagyon „felcseszték” az agyát

rtl.hurtl.hu

2023. október 16. 9:42

Istenes vasöklöt ígért leendő ellenfelének, ifjabb Schobert Norbertnek.

„Nagyon felcseszték az agyamat, lehet, hogy ez már amiatt van, mert túlteng bennem a tesztoszteron” – kezdi Instagram videóját Istenes Bence, aki hamarosan a Sztárbox című műsorban fog megmérkőzni ifjabb Schobert Norberttel. 

Istenes arra utalt, hogy elkezdődött egy adok-kapok közte és Schobert edzője között.

„A sajtótájékoztatón, mikor felhívtak a színpadra, bejelentették, hogy Schobert Norbika lesz az ellenfelem, akkor elmondtam, hogy én nagyon tisztelem a Norbit, komoly ellenfélnek gondolom, egyébként a szüleit is bírom, tényleg így van, emberileg se velük, se a Norbikával nincs bajom, soha nem akarnám megbántani őket. (…)  És megint volt egy kis szurka: felvittem a színpadra egy széket, odaadtam a Norbikának, és mondtam, gyakorolja a csücsülést, le fogom csücsültetni a mérkőzésen. Aztán kitette a Sztárbox is a párosításokat, és a poszt alá az én mesterem, a Tóth Tomi bekommentelte, ő már sokat kesztyűzött velem, tudja, mit fog érezni Norbika, kitartást kíván. Na, itt szakadt el a cérna Norbika mesterénél, Hidvégi Gyurinál,  hogy na, most már minden határt átléptünk, ez már nagyon tiszteletlen a szülőkkel, vele, mindenkivel szemben” – meséli felpaprikázva Istenes.

Kérdezem én: elkezdődik most egy sajnáltató kampány, hogy jaj, szegény Norbika? Meg majd megkérnek engem, légyszi, ne üss erőseket, inkább csak kis kokikat adjál neki? Meg hát majd vigyázzunk az ő kis lelki világára, ne mondjunk durva dolgokat? 

Pedig Istenes szerint nem is mondott semmi durvát. Majd felteszi és meg is válaszolja a kérdést, hogy mit jelent számára a tisztelet.

„Év eleje óta  kőkeményen edzünk, mert komolyan vesszük az ellenfeleket. Hogy szanaszét veretem  a fejemet, hogy a legdurvább fájdalmakon mentem keresztül, hogy ne a ringben találkozzak ezzel. Az pedig, hogy félviccel videókat készítek, abban szerintem nincs semmi tiszteletlen” – teszi hozzá.

És a végkövetkeztetés sem marad el:

Egy dolog biztos. Ilyen píszí megfogalmazásokat, lelkizéseket és puhánykodást ne várjatok tőlünk, tőlünk kőkemény ütéseket várjatok, vasöklöt! Ezt várjátok! Norbika, ez nagyon fog fájni.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#Sztárbox#istenes bence#Schobert Norbika

Címlapról ajánljuk