Bulvár

AI-klónt készít magának a német felnőtt filmes, hogy megfeleljen a követői legvadabb elvárásainak

rtl.hurtl.hu

2023. október 15. 12:03

A háromgyerekes anyuka, Anne Wünsche új szintre emelné a technológia által a vállalkozását.

Anne Wünsche úgy döntött, hogy a felnőtt filmes pályafutása után mesterséges intelligencia által generált klónnak folytatja tovább az erotikus munkát, írja a Daily Star. Wünsche azért döntött úgy, hogy egy AI-klón folytassa helyette a vállalkozását, hogy meg tudjon felelni a követői legvadabb elvárásainak és persze azért, hogy ő közben pihenhessen, élvezhesse az életet és hogy a gyerekeivel lehessen.


Wünsche onnan lehet ismerős, hogy kiderült róla, végig bulizott a koronavírus miatti szigorú lezárások idején. A berlini nő reméli, hogy hamarosan üzembe tudja helyezni a klónját, hogy az dolgozzon helyette.

A nőt a különböző közösségi médiás platformokon több min 1,1 millió felhasználó követi. A háromgyermekes anyuka egy Instagram-sztoriban egy képet mutatott a klónozott másáról, szerinte az AI generálta képmása olyan csinos és csíntalan lett, mit ő.

AI-klónt készítetett magának a német felnőtt filmes, hogy megfeleljen a követői legvadabb elvárásainak
Fotó: Instagram

Wünsche egyébként a tervek szerint leginkább az OnlyFans-en szeretné dolgoztatni a klónját, mivel innen származik a keresete nagy része. A berlini erotikus influencer azt reméli, hogy a jövőben már nem fog arra kényszerülni, hogy vetkőzzön, mert az AI majd megteszi helyette.

Wünsche a szabadidejében szeretné a kávézóját vezetné és több időt töltene a gyerekeivel is.

Nyitókép: Instagram

#Bulvár#anne wünsche#felnőtt film#pornó#erotika#ai#mesterséges intelligencia

Címlapról ajánljuk