Bulvár

Mutatjuk, hogy pornófogyasztás alapján melyik lett Magyarország legkanosabb városa

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 27. 6:58

A helyiek nem tartják túl megtisztelőnek a címet.

A Blikk cikke szerint Magyarország „legkanosabb városa” címet a békési Kondoros nyerte el, itthon ezen a településen kerestek a legtöbbször pornóra. A szexrandi.hu által kiadott lista szerint Kondoroson a legnépszerűbb a leszbikus szex kifejezés volt , csak ezután következett a hetero páros szex, de sokan kerestek a Szex és New Yorkra is, ami meglehetősen bizarr képzavar, tekintve, hogy a népszerű sorozat nem kimondottan pornó.

Akárhogy is, a lap elment Kondorosra, hogy egy klasszikus „utca embere” anyagban megkérdezze a helyieket, mit gondolnak az érdekes címről.

Sokan megdöbbenve fogadták a hírt, de voltak, akik viccesnek is találták. Az 58 éves Erika például szórakoztatónak találta, hogy Magyarország „pornófővárosában” lakik. Róbert saját bevallása szerint meglepődött, mikor megtudta, hogy „ennyi perverz ember lakik a városban”. A legelutasítóbb választ a legfiatalabb megszólaló, Dániel adta, aki úgy gondolja, hogy a pornó nem egészséges dolog.

Azt gondolom, a pornográfia nagyban befolyásolja a kapcsolatokat, mégpedig rossz irányba. Teljesen kifordítja a szexualitásról alkotott képünket, és mivel főként a férfiak számára készülnek, elvárásokat támasztanak a nőkkel szemben

– mondta a kondorosi lakos.

A listán egyébként szinte csak tiszántúli kistelepülések szerepelnek, mutatjuk az első tíz helyezettet:

  1. Kondoros – Békés megye
  2. Gávavencsellő – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  3. Demecser – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  4. Sárrétudvari – Hajdú-Bihar megye
  5. Egyek – Hajdú-Bihar megye
  6. Nyírcsaholy – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  7. Lepsény – Fejér megye
  8. Mánd – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  9. Nagyhalász – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

A fenti eredményeket érdemes némi fenntartással kezelni, mivel nem könnyű pontosan meghatározni azt, hogy valaki pontosan honnan internetezik, így a fent említett adatok torzak lehetnek.

Nyitókép (illusztráció): kondorosi utcakép / Google Street View

#Bulvár#város#pornó#magyarország

Címlapról ajánljuk