Bulvár

Bálint Antónia elköltözött, a Facebookon árulja a bútorait a szakítás után

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 25. 6:51

Több mint három év után szakított barátjával Bálint Antónia, akit még volt párjával együtt lehet majd látni a Nyerő Párosban. 

A Facebookon árulja bútorait Bálint Antónia, miután szakított barátjával – írta a Blikk. A lap birtokába jutott fotók szerint elegáns bőrszéket és bőrbetétes íróasztalt tett fel a közösségi oldalra, a képekhez tartozó leírásba pedig azt írta: „költözés miatt eladó”.

A műsorvezető a Blikknek megerősítette, hogy valóban ő tett fel a kérdéses bútorokat, és azt is, hogy a lányával együtt új lakásba költözött. Bálint Antónia hozzátette:

A mi szokásaink is változtak, ezért a bútorok közül többre már nincs szükség. Fájó szívvel nézek a bútoraim után, amikor viszik el, hiszen sokáig az életem részei voltak. De hoztam egy döntést. Megválok tőlük.

Nyerő Páros és szakítás

Bálint Antónia az RTL-nek elmondta, miért szakított a párjával, akivel októbertől a Nyerő Párosban fog szerepelni. A volt műsorvezető elmondta, hogy már a műsor előtt szétmentek, de aztán kibékültek, majd a műsor terápiaként hatott rájuk. Végül hiába akarták és próbálták, mégsem tudták megmenteni a kapcsolatukat.

Az egykori szépségkirálynő és műsorvezető azt is elmondta, hogy milyen érzésekkel fogja nézni a műsort így, hogy már nincsenek együtt.


Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#bálint antónia#szakítás#Nyerő Páros#bútor#költözés

Címlapról ajánljuk