Bulvár

Hunyadi Donatella édesapjáról: Nem alakult ki közöttünk olyan kapcsolat, amit szeretett volna

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 19. 10:01

Mindkét oldalt megérti, de édesanyjáét jobban. Örül, hogy Kiszel Tünde annak idején jogi útra terelte az ügyet.

Ritkán beszél operaénekes édesapjáról Hunyadi Donatella modell, akit a nagyközönség önállósodása előtt Kiszel Tünde médiaszemélyiség lányaként ismert meg. Hunyadi Donatella a Levente Klubja legújabb részében a Blikk szerint arról beszélt, hogy az első találkozás megviselte, ugyanis egy per közepén lépett hozzá először az édesapja, aki azt mondta:

Hazugság az egész, ez nem is igaz!

Ezt arra érthette, hogy a lánya megszületésekor számos helyen arról írtak, hogy az operaénekes nem vállalta fel a gyermekét, de aztán bizonyították, hogy ő az apa. A férfi az első találkozást követő estén felhívta a lányát, és azzal érvelt, hogy utálja ezt az egész helyzetet, nem ilyen keretek között akarta tisztázni vele a dolgot.

„A mai napig benne van az életemben, telefonálunk, de mégis azt kell mondjam, nem alakult ki közöttünk olyan kapcsolat, amit szeretett volna. Megértem mindkét oldalt, de édesanyámét jobban, mert ő van benne a médiában, és őt támadták ezzel undorító módon éveken keresztül. Neki meg kellett védenie magát és az igazát. Szerette volna ezt olyan körülmények között, hogy ne kelljen kivinni az egész ország elé, viszont nem sikerült, mert az édesapám nem nagyon volt rá vevő” – fogalmazott a modell, aki örül, hogy az édesanyja jogi útra vitte az ügyet, hogy kiálljon az igazáért.

„Apukám ennek a szöges ellentéte, ő semmilyen médiaszereplést nem akar maga körül, meg nem akart. De amikor beszélgetünk, ez már soha nem téma. Ez megtörtént, lezártuk. Viszont ő nem segített nekem semmiben az életem során, mindent saját magam által értem el, illetve az édesanyám és a keresztanyám volt a segítségemre” – fogalmazott, hozzátéve: az édesapja próbálkozik, amit értékel is. Jól el tudnak beszélgetni akár órákon keresztül is, viszont az a viszony nincs meg, aminek meg kellett volna lennie. 

Hunyadi Donatella a Zeneakadémián klasszikus éneket tanul, erről a Reggeliben beszélt:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#hunyadi donatella#kiszel tünde#apa

Címlapról ajánljuk