Bulvár

Az minden vágyam, hogy egy biológiai nem nélküli sárkány legyek

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 18. 13:58

„Szeretném feleségül venni Lord Voldemortot, nagyszerű pár lennénk” – mondta az egykori meleg férfiként élő, jelenlegi sárkány.

Tiamat Medusa néven szerepel Instagramon az az eredetileg férfiként született személy, aki jelenleg sárkányhölgynek hívja magát. Richard Hernandezként látta meg a napvilágot, de saját bevallása szerint hamarosan eléri a végső formáját, ami egy

egy biológiai nemmel nem rendelkező sárkány.

Tiamat radikális orrsimító eljáráson esett át, ami azt jelenti, hogy soha többé nem fogják tudni visszacsinálni az orrát, ami lényegében eltűnt az arcáról.  Az orrműtétre két okból került sor. Részben a kígyókkal való lelki kapcsolata miatt, és talán kicsit a Harry Potter miatt is.

A színes tetoválásai saját bevallása szerint a gyíkokkal és hüllőkkel kialakított kapcsolatát szimbolizálják. 

A sárkánnyá válás útjára lépő egykori Richard elmondta, hogy amikor először meglátta Harry Pottert, és Voldemortot, akkor azonnal szerelmes lett.

Szeretném feleségül venni Lord Voldemortot, nagyszerű pár lennénk

idézi a Daily Star a sárkánynőt, aki jelenleg 62 éves és az élete nagy részét férfiként élte le.

Elmondta azt is, hogy a radikális orrműtét miatt már nem tudja megvakarni az orrát, mert nem maradt mit megvakarni. A sárkány elmesélte, hogy már gyerekkorában is kapcsolatba került a hüllőkkel, mikor a szülei elhagyták őt. Az emberi csörgőkígyóvá- és sárkánnyá való átalakulás számos radikális műtétet követelt.

A személy bőrén pikkelyminta van, a szemükre pedig zöld tintával tetováltatott. A legtöbb fogát eltávolították, és kapott egy két ágra hasított nyelvet is. Az eredetileg férfiként született sárkány heréit már eltávolították, de egyébként „minden mást meghagytak odalent”. 

A drámai megjelenés sok kritikát és negatív reakciót váltott ki az évek során, de meleg férfiként nőtt fel a konzervatív Dél-Texasban, így nem okozott neki gondot, hogy furán néznek rá, írja a lap.

Hozzászólna?

 

Nyitókép: Tiamat Legion Medusa / Instagram

#Bulvár#sárkány#átváltozás#átalakítás#dragon lady medusa#tiamat legion medusa

Címlapról ajánljuk