Bulvár

Videón a botrány a Valmar-koncerten: Marics Peti és Valkusz Milán állították le a verekedést

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 16. 14:50

„Ne balhézzunk, gyerekek, ne balhézzunk!” – kiabálta Valkusz, miután Marics leállította a koncertet.

Balhé miatt szakadt félbe a Valmar koncertje Zalaegerszegen, szúrta ki a Bors az erről készült TikTok-videót. A fellépést Marics Peti állította le, amikor észrevette, hogy fennforgás van a nézőtéren.

Marics szavaival élve „kemény csávók” kezdtek el verekedni a nézőtér közepén. „Nyugodjatok meg, ide bulizni jöttek kisgyerekek is” – mondta Marics, miközben Valkusz ismételten szólt, hogy „ne balhézzunk, gyerekek, ne balhézzunk!”

Az énekesek végül megkérték a biztonsági őröket, hogy maradjanak ott még tíz percig, amíg le nem csitulnak a kedélyek, majd újra kezdték a félbehagyott szám előadását. „A lényeg, hogy szórakozni vagyunk itt gyerekek, felejtsük már el a feszkót” – tette hozzá Marics.

Az erről készült felvételeket alább lehet megnézni:

@valmar_fan70 Pt1. “Kis balhé” a Zalaegerszegi koncerten😵💫 @ValMar Official #valkuszmilan #maricspeti #zalaegerszeg #concert #valmar #fyp #foryoupage #neked ♬ eredeti hang - valmarduo
@valmar_fan70 Válasz @Nikolasz Nagy részére pt2. a zalaegerszegi “balhéról”😳 @ValMar Official #maricspeti #valkuszmilan #zalaegerszeg #balhe #valmar #fyp #foryoupage #neked #pt2 #concert ♬ eredeti hang - valmarduo

Nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

#Bulvár#ValMar#Marics Peti#valkusz milán#balhé#koncert#zalaegerszeg

Címlapról ajánljuk