Bulvár

Kiderült, mennyi büntetést kapott L.L. Junior és G.w.M. a Petőfi hidas száguldozásáért

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 15. 14:28

Fejenként 90 ezer forintos büntetést szabott ki a BRFK L.L. Juniorra és G.w.M.-re, emellé nem kevés büntetőpontot is kaptak.

Megszületett a rendőrség határozata L.L. Junior és G.w.M. augusztusi száguldozása miatt. A előadó több mint 100 km/órával száguldott a Petőfi hídon G.w.M barátjával együtt (aki szintén 130-as sebességgel ment), amiről egy Instagram-sztoriban számolt be. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a videó alapján hivatalból indított eljárást.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki – írta a BRFK a Naphírének. L.L. Junior emellé 20 ezer forintos bírságot kapott a mobiltelefonos videózás miatt, valamint három közlekedési előéleti pontot is kapott.

Sokan felháborodtak egyébként a videón. Az RTL-nek korábban a zenész azt állította, hogy nem történt semmilyen versenyzés vagy erőfitogtatás, szerinte nem veszélyeztettek senkit sem, erről többet is megtudhat videónkból:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#l.l. junior#G.W.M.#gyorshajtás#petőfi híd

Címlapról ajánljuk