Bulvár

Várkonyi Andrea még érzékeny pont Bochkor Gábornak

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 7. 6:27

Az egykori műsorvezető viszont már megtalálta a szerelmet Mészáros Lőrinc személyében. 

A Blikk vette észre, hogy bár csaknem hat év telt a szakításuk óta, de Bochkor Gábor még mindig hordja Várkonyi Andrea egykori ajándékát, egy vékony bőrláncon függő macit. A műsorvezetők korábban 12 évig éltek együtt, a macis nyakláncot Várkonyi Andrea csináltatta: párjának, lányuknak és magának is, gyakorlatilag szinte mindig hordták. 

„Még mindig erős érzelmeket vált ki belőle, ha szóba kerül Andrea, hiszen, nem titok, a szakításuk óriási megrázkódtatás volt a számára, és még mindig van benne egy kis keserűség, csalódottság” – mondta a rádiós egy ismerőse a lapnak, aki szerint ugyan Bochkor Gábor elméletben nyitott lenne arra, hogy egy másik nő oldalán újra boldog legyen, sajnos, a Várkonyi Andreával való szakítás olyan mély sebet ejtett a szívén, hogy nőnek kell lennie a talpán, aki ezt képes lesz begyógyítani.

Ajánló: Várkonyi Andrea egymillió forintos pólóban, és hatszázezres rövidnadrágban szállhatott partra Monacóban

Várkonyi Andrea viszont megtalálta a szerelmet: férje Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos, aki Orbán Viktor miniszterelnök barátjaként is ismert. A házaspár idén nyáron azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy 27 milliárd forintba kerülő luxusjacht fedélzetén nyaralnak a Földközi-tengeren:


A 62 méter hosszú, Rose d’Or, azaz Arany Rózsa névre keresztelt hajóról kiderült, hogy Mészáros Lőrinc egyik érdekeltsége, egy lízingcég a tulajdonosa:


Nyitókép: RTL 

 

#Bulvár#bochkor gábor#várkonyi andrea#nyaklánc

Címlapról ajánljuk