Bulvár

Szakított Al Pacino és 54 évvel fiatalabb barátnője, kezdődik a gyerektartási eljárás

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 7. 8:35

Három hónapja született meg kisfiuk, Roman. Noor Alfallah teljes fizikai felügyeletet kért. 

Szakított a 83 éves Al Pacino és a 29 éves Noor Alfallah. Három hónapja született meg kisfiuk, Roman, édesanyja már a felügyeleti jog iránti kérelmet is benyújtotta, írta meg a Blast bírósági dokumentumok alapján.

Alfallah a jogi dokumentumokban a csecsemő teljes fizikai felügyeletét kéri, hozzátéve: azt szeretné, ha a 83 éves színész ésszerű látogatási jogot kapna. A színész és Alfallah 2022 áprilisa óta alkottak egy párt, június 6-án született meg közös gyermekük. A Blast szerint Alfallah hajlandó közös felügyeletet biztosítani a színésznek, ami beleszólást biztosítana számára az oktatási, vallási, orvosi és egyéb kérdésekbe, Roman viszont édesanyjával élne. A jogi beadványához Alfallah csatolt egy önkéntes szülői nyilatkozat nevű dokumentumot, amelyet mind ő, mind Pacino aláírt hat nappal fiuk születése után. A tanúval hitelesíttetett dokumentumban Al Pacino elismerte, hogy ő Roman édesapja. Alfallah pedig azt állította, hogy a gyermek Kaliforniában fogant meg, miután szexuális kapcsolatot létesített a színésszel.

Noor Alfallah beadványéban azt kéri, hogy Pacino fizesse ki az ügyvédi költségeit, illetve az üggyel kapcsolatos egyéb költségeket. A gyermektartás konkrét összegét nem tüntették fel az iratokban. A The Blast szerint az ügyben eljáró bíró a következő meghallgatáson megállapítja a gyerektartás összegét, mivel semmi nem utal arra, hogy Al Pacino kétségbe vonta volna gyermeke anyjának kéréseit. 

Dudás Viktor, filmszakértő szerint Amerikában kicsit sem ritka, hogy 40-50 év korkülönbség van a párok között, ahogy az sem, hogy 50 körül vagy még később vállalnak gyereket. És nemcsak a férfiak, Cameron Diaz és Rachel Weisz is csaknem 50 évesen lett édesanya:


Nyitókép: Gotham / GC Images

#Bulvár#al pacino#noor alfallah#párkapcsolat#szakítás#gyerektartás

Címlapról ajánljuk