Bulvár

Mégsem szakított Kylie Jenner és Timothee Chalamet? – Videó készült róluk

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 5. 16:14

A hétfő esti Beyoncé koncerten rengeteg híresség megfordult, így nem csoda, hogy olyan párok is felbukkantak, akiket már nem pároknak hittünk. Például Kylie Jenner és Timothee Chalamet.

2023 áprilisában lehetett először hallani arról, hogy Kylie Jenner és Timothee Chalamet randizgatnak – írja a JustJared. Egy hónappal ezelőtt viszont elterjedt a szakításuk híre. A 26 éves szépségmogult és reality-sztárt, valamint a 27 éves színészt viszont most együtt látták Beyonce Renaissance World Tourjának hétfői Los Angeles-i állomásán, amely zsúfolásig volt hírességekkel. A párról felkerült egy lesivideó a Twitterre, új nevén X-re:

 

Egyelőre lazán fogják fel a dolgokat… Kylie élvezi, hogy Timothée-val lóghat és meglátja, meddig jutnak. Ez nagyon szórakoztató számára, mert teljesen más érzés, mint a korábbi kapcsolatai. Ez új és izgalmas Kylie számára, és nagyon jól érzi magát 

– mondta a kapcsolatról egy közeli ismerős.

Kylie Jennernek és Travis Scottnak két közös gyereke van, az 5 éves Stormi és a másfél éves Aire. Kylie barátnői szerint ez a kapcsolat nem komoly és Jennernek az anyaság az első. 

Forrás: Getty Images

#Bulvár#kylie jenner#timothee chalamet#szakítás

Címlapról ajánljuk