Bulvár

Meghan Markle vissza akar kerülni Hollywood krémjébe

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 5. 16:04

Nem akárkikkel bulizott Beyoncé koncertjén Meghan Markle, de az esemény rajta kívül is dugig volt hírességekkel.

Meghan Markle-t hétfő este egy Beyoncé-koncerten fotózták le Los Angelesben Kerry Washington színésznővel és Kelly Rowland énekesnővel. A sussexi hercegnét Kevin Mazur, a világ egyik legjobb sztárfotósa fotózta, aki dolgozott már Kim Kardashiannal, David Bowie-val és Madonnával is.

Meghan a SoFi Stadionban volt jelen Beyoncé Renaissance című világkörüli turnéjának harmadik állomásán. Az első fellépésen is ott volt múlt pénteken Harry herceggel. A hercegnőről készült fotókon arra a korszakára emlékeztet, amikor még színésznő és influencer volt: laza a stílusa, nem úgy, mint amikor a királyi család formaságaihoz kellett igazodni. A Django elszabadul sztárjával, Washingtonnal és Beyoncé ex-Destiny's Child zenekartársával, Rowlanddel közös megjelenése kétségtelenül segít majd neki abban, hogy visszakerüljön a hollywoodi körforgásba.

Mindeközben Harry-t vasárnap egy Los Angeles FC meccsen látták Adam Lilling kockázati tőkebefektető mellett, aki állítólag segít a Sussexéknek a nagy megújulásban. Hétfő este Beyoncé mellett Diana Ross is színpadra lépett – míg a többi jelenlévő híresség között volt Khloe Kardashian, Penelope Disick, Kim Kardashian, North West, Kris Jenner, Lauren Sanchez és Jeff Bezos, akik együtt pózoltak egy csoportképhez. Hailey Bieber modellt, Lizzót és Chris Rock komikust is lefotózta Mazur a koncerten.

Fotó: Getty Images

#Bulvár#meghan markle#Kelly Rowland#kerry washington#beyoncé#hollywood

Címlapról ajánljuk