Bulvár

Bár a válóperes ügyvéd már dolgozik, Joe Jonas visszahúzta az ujjára a gyűrűt

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 5. 12:54

Szeptember első napjaiban terjedt el a hír, hogy Joe Jonas és Sophie Turner útjai elválnak. Jonas egyszer már levette a gyűrűt, most mégis történt valami.

Bár a válóperes ügyvédjét már megbízta, Joe Jonas még mindig viseli a jegygyűrűjét a Jonas Brothers turné fellépésein – írja a People. Ez azért is meglepő, mert egyszer már levette és készültek fotók a gyűrű nélküli kezéről, most mégis visszahúzta. Sophie Turnerrel négy éve házasodtak össze, de a kapcsolat sajnos zátonyra futott


A 34 éves énekes a texasi Austinban, a Jonas Brothers koncertjén mutatkozott a gyűrűvel. A Pop Crave által a Twitteren közzétett fotósorozaton Jonas arany jegygyűrűje jól látható volt a bal kezén, miközben a Moody Center színpadán lépett fel. A Page Six számolt be róla, hogy Jonas egy Turnernek írt szerelmes dalt is elénekelt a zenekar észak-amerikai turnéjának állomásán.

A pár 2019-ben házasodott össze és két esküvőt is tartottak, az egyiket Las Vegasban, a másikat Franciaországban, utóbbin Turner egy Louis Vuitton menyasszonyi ruhát viselt. Ezután két közös lányuk született, a 3 éves Willa és 1 éves kishuga, akinek nem árulták el a nevét. 

Augusztus 15-én Turner az Instagramon még megünnepelte férje 34. születésnapját egy olyan képpel, amelyen a pár egyforma zöld-fehér csíkos pizsamát visel. Szeptember elején azonban már mindenki tudta, hogy Jonas és Turner házassága véget ért. 

Fotó: Getty Images

#Bulvár#joe jonas#sophie turner#válás#jegygyűrű#turné

Címlapról ajánljuk