Bulvár

Hazatért a kórházból a várandós Kourtney Kardashian

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 5. 15:04

Kourtney Kardashian férje, Travis Barker a Blink 182 dobosa, pénteken sürgős családi ügy miatt lemondta a zenekar több turnéidőpontját is.

Egy rövid kórházi látogatás után hazatérhetett a 44 éves kismama, Kourtney Kardashian. A pár egyik közeli ismerőse elmondta a PEOPLE-nek, hogy a 44 éves Kardashian „már otthon van a gyerekeivel”, majd hozzátette: 

Már jobban érzi magát. Örül, hogy Travis is hazatért. 


Kardashian és Barker képviselői nem reagáltak a PEOPLE megkeresésére az esettel kapcsolatban. 


Barker zenekara pénteken megerősítette a halasztás hírét az Instagram-fiókjukon közzétett storyban. Egy sürgős családi ügy miatt Travisnek haza kellett térnie az Államokba – írták. A Glasgow-i, belfasti és dublini koncerteket elhalasztották. 

Barker már három gyermek apukája: a 19 éves Landon, a 17 éves Alabama és a 24 éves Atiana édesanyja volt felesége, Shanna Moakler. Kardashiannak szintén három gyermeke van – a 8 éves Reign Astont és a 13 éves Mason Dash-t, valamint a 11 éves Penelope Scotlandet – exével, Scott Disickkel közösen neveli.

A Kardashian terhességéről szóló híreket rendszeresen megosztotta a közösségi médiában mind a valóságshow-sztár, mind a férje, mióta júniusban bejelentették, hogy gyermeket várnak Barkerrel. Agusztus hónap végén Barker egy képmontázst posztolt az Instagramon, amely egy fotót tartalmazott, amelyen megcsókolja felesége csupasz pocakját.


Korábban Kardashian egy kép- és videosorozatot tett közzé, amelyen rózsaszín bikiniben, növekvő pocakját mutogatva pózolt egy sor felvételen egy kertben. Kardashian ezután egy másik poszt képaláírásában a negyedik terhessége öröméről is beszélt.

 

Az, hogy bennem növekedsz, kisfiam, a legnagyobb áldás, megtiszteltetés és öröm 

– írta Kardashian. Barker megható kommentben fejezte ki szeretetét felesége iránt, azt írva, hogy „A legszebb”.

Fotó: Getty Images

#Bulvár#travis barker#kourtney kardashian#blink 182

Címlapról ajánljuk